Uyarıyoruz, Gece 10'dan Sonra Okumayın! Seri Katillerle İlgili Bu Bilgiler Kanınızı Donduracak!

Seri katillerden hem korkarız hem de onları merak ederiz. Biz de bilinmeyen bazı özelliklerini sizler için derledik. Tekrar uyarıyoruz, gece rahat uyumak istiyorsanız yatmadan önce okumayın!

1. Huang Yong

Çinli bir seri katil olan Yong, kurbanlarını öldürdükten sonra hatıra olması amacıyla bellerindeki kemerleri topluyordu. Özellikle genç erkekleri seçiyordu çünkü daha yaşlı olanların kandırılması zor olduğunu düşünüyordu ve kadınları öldürmenin ise onu bir kahraman olarak göstermeyeceğini düşünüyordu.

2. Alexander Pichushkin

Rus seri katilin takma adı 'Satranç Tahtası Katili' idi, çünkü hedefi tam olarak 64 kişiyi öldürmekti. Bu sayının önemi ise satranç tahtasındaki karelerin toplamıydı. Yakalandığında evinde bulunan satranç tahtasındaki karelerin 61 tanesinde öldürdüğü tarihler yazıyordu.

3. Niels Hoegel

Niels, Alman bir hemşireydi; hastalarına bilinçli şekilde kalplerini durduracak maddeler enjekte ediyordu. Bunu yapmaktaki amacı ise hastaları yeniden hayata döndürmeye çalışırken diğer meslektaşlarının onu izlemesini istemekti.

4. Profesör Mohan Kumar

Mohan Kumar önce kadınları kendisi ile evlenmeleri için cezbedip ertesi gün onlara siyanür ile doğum kontrol hapları vererek öldürüyordu. Kurbanları genellikle başlık parasını ödeyemeyen veya kendine uygun damat adayı bulamayan kadınlardı. Hindistanlı seri katil yakalandığında 20 cinayetle suçlanmasına rağmen, 5 cinayetle ömür boyu hapse mahkum edildi.

5. Leonarda Cianciulli

İtalyan seri katil, üç orta yaşlı kurbanını öldürdükten sonra yaptığı yemeklere katarak arkadaşlarına ikram etti. Gittiği bir falcı, çocuklarının öleceğini söyledikten sonra Leonarda başka insanları kurban ederek kendi çocuklarının ruhlarının kurtulabileceğine inandı. 30 yıl hapse mahkum edildikten sonra 76 yaşında öldü.

6. Pedro López

Lopez 110 tane genç kızı öldürdükten sonra suçu kanıtlanmış olsa bile 1998 yılında kaldığı akıl hastanesinden sergilemiş olduğu iyi hâl nedeniyle serbest bırakıldı. Korkutucu olan ise şu an hâlâ nerede olduğu bilinmemekte.

7. Saeed Hanaei

Hanaei, İran gazetelerindeki manşetlerde 'Örümcek Cinayetleri' olarak geçiyordu. Kurbanları ise genellikle sex işçisi kadınlardan oluşuyordu. Bu kadınları evine getirip bir eşarpla boğduktan sonra kanalizasyona atıyordu. Yakalandığı zaman işlediği cinayetleri toplumdaki ahlaki bozuklukları gidermek için olduğunu söyleyen Hanaei, kendiyle gurur duyuyordu.

8. Takahiro Shiraishi

Japon seri katil, Twitter hesabından 9 tane kadına ulaşarak onların akıllarına intihar düşünceleri sokarak kendi evine çağırdıktan sonra öldürüp parçalara bölüyordu.

9. Michel Fourniret

Fransız seri katilin bakire kadınları öldürmek gibi bir takıntısı vardı. Bunun sebebi ise ilk eşiyle evlendikten sonra aslında bakire olmadığını öğrenmesiydi. 14 yıl boyunca toplamda 8 kadın öldürdü.

10. John George Haigh

Haigh, Birleşik Krallık'da 'Asit Banyosu Katili' olarak biliniyordu çünkü kurbanlarını sülfürik asit kullanarak eritiyordu. Bunu yapmasındaki sebep ise eğer kurbanları bulunamazsa suçunun kanıtlanamayacağını düşünüyordu.

11. Javed Iqbal

Pakistanlı seri katil hüküm giydiği zaman 100 erkeği öldürmekle suçlanıyordu. Kurbanlarını önce demir zincirle boğup daha sonra parçalara ayırarak asit yardımıyla yok ediyordu. Yakalandıktan bir yıl sonra hücresinde gizemli bir şekilde ölü bulundu.

12. Dr. Marcel Petiot

27 kişiyi öldüren Petiot yakalanmadan önce Fransa'nın bir kentinde belediye başkanlığı yapıyordu. 'Doktor Şeytan' olarak tanınıyordu çünkü kurbanlarını genellikle Nazi işgalinden kaçmaya çalışan Yahudi mültecilerden seçiyordu.

13. Robert Hansen

Sıradan bir fırıncı olan Hansen, kadın sex işçilerini kaçırarak ormanlık bir alanda öldürdükten sonra bırakıyordu. 12 yıllık bir süreçte toplamda 17 kadını öldürüp, 30 kadına tecavüz etti. Öldüğünde hâlâ hapishanedeydi.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
29.04.2018

Gece 10'dan sonra okunmayacak kadar korkunç değiller psikopatça olaylar hepsi

29.04.2018

Pedro lopez ne akla hizmet idam edilmez veya ömür boyu hapis cezası almaz aklım onu almıyor. Ne psikopatlar varmış amk adam yüz küsur kişiyi öldürmüş gayet rahat haklı sebepler falan gösteriyor ben bir kişiyi öldürsem günlerce uyuyamam amk kafayı yerim .

29.04.2018

13:37 sıkıntı yok hacı rahat ol :)

TÜM YORUMLARI OKU (12)