Üvey Kız Kardeşini Taciz Edip, Erkek Kardeşine Cinsel İstismarda Bulundu

Diyarbakır’da 24 yaşındaki Emin Ö., 15 yaşındaki üvey kız kardeşini taciz edip, 14 yaşındaki üvey erkek kardeşine cinsel istismarda bulundu. Emin Ö., annenin şikayetiyle gözaltına alınıp, tutuklandı.

15 yaşındaki kız çocuğu ve 14 yaşındaki erkek çocuğu, üvey ağabeyleri Emin Ö.'nün cinsel istismar ve tacizine uğradıklarını annelerine söyledi

Olay, 14 Aralık’ta, Bismil ilçesinin kırsal mahallesinde meydana geldi. 15 yaşındaki kız çocuğu ve 14 yaşındaki erkek çocuğu, üvey ağabeyleri Emin Ö.'nün cinsel istismar ve tacizine uğradıklarını annelerine söyledi. Bunun üzerine anne, çocuklarıyla birlikte jandarmaya giderek şikayette bulundu. Jandarma ekipleri, Emin Ö.’yü düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

Emin Ö., 'çocuğa nitelikli cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklandı

Annenin şikayeti sonrası çocuklar da ifadeleri alınmak üzere Çocuk İzleme Merkezi’ne sevk edildi. Burada psikolog ve pedagog eşliğinde ifadeleri alınan çocuklar, anneye teslim edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emin Ö., suçlamaları kabul etmeyerek, “Ben yapmadım, kabul etmiyorum” dedi.

Emin Ö., 'çocuğa nitelikli cinsel istismar' suçlamasıyla çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
24.12.2022

daha oncede defalarca yazmistim, yine yaziyorum BASINDA UVEY SIFATI OLAN HER SEYDEN NEFRET EDYORUM.

26.12.2022

Adalet yerini bulması dileğiyle. Çocuğun tecavüze uğradığınin tespiti için, hastaneye muayene raporu alınıyor yoksa iftira deyip hapise atmiyorlar. Eğer direk ceza alıp hapse yollandıysa bunu doktor raporuyla ispatı edilmiştir.. hic bir anne üvey oğlundan kurtulmak İçin Kendi çocuğunu karalamaz lekelemez. Hayatının sonuna kadar bu lekeyle yaşatmaz. Çünkü ileride o çocuğa herkes tecavüze uğradı gözüyle bakılacağini bildiği için kimse kimseden kurtulmak için böyle bisey ortaya atmaz hic bir anne. Ama böyle saf cahil konduramayan bu tarz insanlar iftira atıldığını düşünür .... Gerisini söyleniyorum bile.

24.12.2022

Her zaman çocuktan yana olurum, onun doğru söylediğine inanırım ama anne öz anne değilse ondan da korkarım...Neler yapabildiklerine, nasıl iftira atabildiklerine yakınen şahit oldum. Çok iyileri de yok değil tabi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ