Ustaosmanoğlu'ndan Cübbeli'ye 'Kaset' Tehdidi: 'Erkeksen Şeyhliğini Açıkla, Açıkla da Videoyu Patlatalım'

Ustaosmanoğlu, 'nisa taifesinden (kadınlar topluluğu) olan bu topluluğu Endonezya'ya gönderdiğini biliyoruz, bu konuda cemaatine açıklama yapmayı düşünüyor musun yoksa biz mi uyandıralım?' dedi.

Saadeddin Ustaosmanoğlu, Ahmet Mahmut Ünlü’nün kasetleri bulunduğunu bunları açıklayacaklarını söyledi. 

YouTube üzerinden video yayımlayan Saadeddin Ustaosmanoğlu, bu videodaki açıklamalarının fragman olduğunu, henüz filmin başlamadığını belirtti.

Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun açıklamalarının tamamı 🎥

Ahmet Mahmut Ünlü’nün Endonezya’dan kadın misafirleri geldiğini öne süren Saadeddin Ustaosmanoğlu, aracı olan kişinin adının verip bunun ayrıntılarını anlatacaklarını söyledi.

Ustaosmanoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

'Diyoruz ki Cübbeli Ahmet Mahmut'a 'erkeksen şeyhliğini ilan et, et de kasetlerini patlatalım' diyoruz. Endonezya'nın Java şehrinde oturan Seyid Nefel Kaf'ı tanıyor musun? Bunun cevabını ver.'

'Bu Nefel Kaf'ın sana getirdiklerini biz mi açıklayalım, sen mi açıklayacaksın? Nefel Kaf'ın getirdiği kişileri kimin evinde misafir ettiğini sen mi açıklayacaksın biz mi açıklayalım? Kaf'ın getirdiği nisa taifesinden (Kadın topluluğu) olan bu misafirleri 3 ay sonra Endonezya'ya gönderdiğini biliyoruz. Bunları sen mi açıklayacaksın biz mi açıklayalım?' 

Konuyla ilgili otelin ismini de vereceğini söyleyen Ustaosmanoğlu, 'Kahire'de aradığını bulamayınca Lübnan'a gittiğini ve Lübnan'da ne yaptığını da biliyorum' dedi.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR

hadi diyelim ki o kaset var , ulen sen din adamısın : o KASETİN SENDE NE İŞİ VAR DİYE SORMAZLAR MI ?? sormazlar çünkü nerdeyse tamamı beyinsiz tek hücreli asalaklar !

17.07.2022

okadar haklısın ki sen buna inanıyormsun varmista cikartacakmista cubbeli her defasında diyo tehdit etmeyin varsa birsey çıkartın iftira atmayın diyor bekliyoruz seneler oldu birseyini bulamadilar

17.07.2022

Afrikanın herhangi bir kabilesinde bile şu açıklama şantaj kabul edilip işlem başlatılır heralde. Ama bizim ülkemizde Allah diyene dokunursan oy kaybedersin korkusu ne hak tanıyor ne hukuk. Ülkenin sonu bu Müslüman görünümlü şarlatanlardan olacak.

18.07.2022

Bir de bir fetö gitti bin fetö geldi diyen ilahiyat hocasına tepki göstermişlerdi. Cemaat ve tarikatlerin kasetli ve şantajlı gündemi ülkeyi oyalamaya devam ediyor

17.07.2022

bu kendini müslüman diye tanitan sicanlarin hepsi ayni bok sarlatan riyakarlar

17.07.2022

LA Adam gurcistan batumlu dur Aslen gurcu dur ve hristiyan Kendi memleketi ize aga kesilmis Basimiza biz de MARABA olduk bu gurcuye LA ne is?

TÜM YORUMLARI OKU (115)