Üst Üste Kot Pantolonları Giyip Çalmak İsterken Yakalanan Kadını Tokat Manyağı Yapan Kadınlar

Bir mağazada kaydedilen görüntülerde, bir kadın üst üste giydiği kot pantolonlarla kaçmak isterken yakalandı. Hırsızlık girişimi başarısız sonuçlanan kadın bir de güzel dayak yedi.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
22.07.2018

Ne kadar soğukkanlılıkla bi insanı dövüp bir de onu kameraya çekiyorlar. Cidden yazık. Ayrica bu yapilani destekleyen kisım da var. Insanlik ölmüş harbiden. Ortada bir suç var ve bunun cezası da mahkeme de verilir ancak. Calisanlar onu yargilayamaz. Sonra kimse de haktan hukuktan bahsedemez.

22.07.2018

hırsıza bu fiziki mudahaleyi yapan şahıslar 13'er yıl agır hapis cezası almışlar

23.07.2018

Biz de bazen aç kalabiliyoruz, paramız kıt olabiliyor yada aylardır aynı kıyafetleri giyiyoruz,alamıyoruz ama kimsenin malınıda gasp etmiyoruz. Bir kaç tokat haktır. Tokat diyorum linç etmek değil! Sonrasında polise teslim edersin . Büyük ihtimallede poliste serbest bırakacaktır. Ki videoda da öyle abartılı bir tepki de yok. Türkiye de olsa kan akardı suratından..

22.07.2018

Hayret ettim, aşağıda biri elemanları suçlayacak orospular olarak bahsetmiş duyarlı insanlar için. Bu kadar mı gözünüz döndü? Hırsızlık iyi bir şey değil, o insanların emekleri var evet. Ama birini kameraya çekmek onu dövmek hiçbir şekilde hoş bir şey değil.Polise versin sakin sakin söylesin, neden içinizde böyle caniler yatıyor. Tek kişi de değil bir sürü kişi. Belki parası yok uydu şeytana aldı giydi. Dövmeye ne gerek var, ya da internete koymaya.

22.08.2019

evet

TÜM YORUMLARI OKU (44)