Üsküdar'da Bir Kediyi Tekmeleyerek Öldüren Caninin Kan Donduran Görüntüleri

Üsküdar'da kimliği belirsiz bir kişi, sokak kedisine tekmeler atarak ölümüne sebep oldu.

Üsküdar Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir kişi, sokak kedilerinden birini önce kendine doğru çekti ardından kediyi tutarak tenha bir noktaya götürdü daha sonra ise kediye defalarca tekme attı.

İşkenceye maruz kalan kedinin öldüğü öğrenildi.

O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 👇

Kediyi tekmeleyerek ölümüne neden olduğu anlar:

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR

Dün gece gördüm bu videoyu . Günlerdir ciğerlerimiz yanıyor diye ağlıyorum günlerdir kız çocuklarım var diye ağlıyorum dün gece bu orospu çocuğunun yüzünden kafamı vura vura ağladım . Allah belanı versin senin. Ettiğini yaşamadan geberme inşallah . Dünya nın başına gelmiş en büyük kanser insanoğludur !!!!! Gidip kedime sarılıp ağlamaya devam edeceğim dayanamıyorum !!!!!

Hayır bencillik değil . İnan bende tamamını izlemedim zaten mümkün değil bakamam . Bir parçası bile çıldırtmama yetti . Dayanılacak gibi değil bu ülke . Kedim canım ciğerim evladım . Aşıya gidince bile kucağımda duruyor azıcık miyav dese gözümden yaş akacak öyle seviyorum öyle canının acımasına dayanamıyorum . Bunlar kıyıyor ya baya bildirin canını alıyor adiler . Yaşattığını yaşamadan ölmesin ama ..

05.08.2021

Aq orospu çocuğu anasını sikeyim ismini cismini resmini verin bağırta bağırta götüne kazık soksunlar. Çocuk diye ceza almaz koca adam olsa 1000 lirayla yırtar. İnsanlarda acıma duygusu kalmamış kiAvusturalya yanınca sevinirler haketti diye bura yanınca Allah ım yardım et derler Demekki biz daha çok hak ediyoruz. Türkiyede orospu çocuğu sayısı heryerden daha fazla

05.08.2021

videoyu izlemeye korktum. seni eğitemeyen annene , babana ve senin orospu beynine sokayım !!!!!!

TÜM YORUMLARI OKU (16)