Uşak'ta Kadın Cinayeti: Yatalak Eşini Tüfekle Öldürdü

Uşak'ın Eşme ilçesinde yaşayan Alattin Mandal, 52 yaşındaki yatalak eşi Ayşe Mandal'ı av tüfeğiyle vurarak katletti. Önce eşini öldüren Alattin Mandal, daha sonra da aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

Önce eşini öldürdü sonra da kendi canına kıydı

Olay, saat 16.00 sıralarında Eşme ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Alattin Mandal, parkinson hastası yatalak eşi Ayşe Mandal'ı boynundan av tüfeğiyle ateş ederek vurdu. Alattin Mandal, aynı tüfekle kendisine de ateş ederken, silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde eşlerin yaşamını yitirdiği belirlendi. Çiftin cenazesi, savcı ve jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Erdoğan, Yanlışlıkla Kılıçdaroğlu'na Oy İstedi: '14 Mayıs Kadına Şiddetin Yanında Olanlara Ders Verme Günüdür'
Hakkında Hapis Cezası İstenen Hazal Kaya'ya, Meral Akşener'den Destek: 'Kaya Gibi Dimdik Duracağız'
Rabia Naz'ın Babası Şaban Vatan: 'Müge Anlı Suça Ortak Oldu, En Az O Katiller Kadar Suçlu'

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
22.04.2023

Yatalak bi hastaya bakmak çok zor Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin. (Amin) Belki adam çok bunaldı, belki bırakacağı kimse yoktu bu yüzden öldürerek hem onu hem de kendini kurtarmayı tercih etmiş olabilir.. bildiğimiz kadın cinayetleri gözüyle bakamıyorum olaya.. çaresizliğin verdiği bi bunalım olarak görüyorum.. ortada bi şiddet yok aksine artık bakmaktan usanılmış hasta ve yatalak biri var.. aynı şeyi kadın da eşine yapabilirdi.

Hastaya bakmak hele ki maddi imkansızlıklar icindeysen yatalak hastaya bakmak çok çok çok zor bir şey. Adamın kendi canına kiydigini okumadan önce dedim ki kadın olsa seni son nefesine kadar rahat ettirmeye uğraşırdi sen hemen pes etmişsin ama adam kendini de öldürmüş, buna kadın cinayeti demek ne derece doğru. Evladı da olsa evladı erkek de olsa belki annesi yahut babası da olsa aynı caresizlikle yanlış bir karar verecekti.

23.04.2023

gercekten yatalak hastaya bakmak zor. hergun yemek yedirmem altini temizlemek yikamak yatak yaralari olmasin diye hareket ettirmek.. insanda ne beden gucu kaliyor ne psikoloji. buna kadin cinayeti demek ne derece dogru bilmiyorum. adam kendi caninada kiymis. demekki oyle bir noktaya geldi ki artik dayanilmadi. işin ic yuzunu kimse bilemez. kapiyi kapattin mi herkes disarida kalir. Allah bu durumda olan herkese sabir ve dayanma gucu versin. Hastalara şifa versin.

TÜM YORUMLARI OKU (12)