Ürünlerinde Domuz Eti Bulunan Köfteci Yusuf Krizine Prof. Dr. Ahmet Ercan da Dahil Oldu

Ucuz fiyatıyla dikkat çeken ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf ürünlerinde domuz eti çıkması ülkede yeni bir kriz doğurdu. Günlerdir Köfteci Yusuf konuşulurken jeofizik uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan da sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) dikkat çeken bir paylaşım yaparak konuya dahil oldu.

Ülke gündemini takip etmek eminim ki oldukça zor... Her gün hatta her saat başı krizin patlak verdiği Türkiye'de yeni krizin adı Köfteci Yusuf.

Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada hile yapan yüzlerce firmayı ifşa etti. Kebapta tekila, lahmacunda sakatat, salçada boya kullanan yüzlerce firma arasından gündeme bomba gibi düşeni Köfteci Yusuf oldu.

42 ilde 278 şubesi bulunan Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz etinin tespit edilmesi gündemin bir numaralı konusu oldu. Öyle ki Ramazan ayında iğne atsan yere düşmeyecek restoranda iftarını açanlar Diyanet'in telefonlarını "Günah mı işledik?" sorusuyla kilitledi.

Bu tartışmaların ardından zincir restoranın sahibi Yusuf Akkaş ise kendisine operasyon yapıldığını ileri sürerek iddiaları araladı.

Krize son olarak jeofizik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan da sosyal medya hesabı X'ten bir paylaşım yaparak dahil oldu.

Prof. Dr. Ercan, Köfteci Yusuf'a çamur atıldığını ifade ederek sahip çıktı.

twitter.com

'Ülkemize yayılan Amerika’nın hamburger satıcıları, yerli/ milli Köfteci Yusuf’la baş edemeyince, bir çamur atarak yok etmek istediler. İnadına Köfteci Yusuf’da köfteye devam.'

Ercan'ın paylaşımına destek yorumları da geldi👇🏻

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bakanlıkla Görüşen Rasim Ozan Kütahyalı'dan Skandal İddia: Domuz Eti Yediren Tek Restoran Köfteci Yusuf Değil!
Ürünlerinde Domuz Eti Bulunan Köfteci Yusuf Krize Neden Olurken Gıdada Hileyi Anlayabilir miyiz?
Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf, Diyanet’in Telefonlarını Kilitledi: “Domuz Eti Yediysek Günah mı?”

Popüler İçerikler

T24 Rapor Sonuçlarını Paylaştı: "Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Bulundu"
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Cani Semih Çelik'in Komşusu Cinayet Gününü Anlattı: "Titriyordu, Bembeyaz Olmuştu"
YORUMLAR
12.10.2024

Sonra bir şey oluyo bizim günahımız ne diyonuz eğer gerçekten domuz eti varsa Allah belanızı versin

12.10.2024

300 şubesi olan bir adam domuzula ugrasmaZ mal olması gerekir yalanın daniskasi kim böyle bir mallık yaparki operasyon çekilmiş olay açık ve net köfteye devam

Yaban domuzu ülkede en ucuz et, Anadolu milyonlarca yaban domuzu kaynıyor. Kilosu 40-50Tl. Dana kıyma arasına karıştırıyorlar, resmi devletin analizi var, mahkeme kararı var.

12.10.2024

Decletin bakanlığına güvenmiyoruz ya şaka gibi memleket

objektif olmak gerekirse Dmdevletin bakanlığın güvene biliriz, çünkü mahkeme kararı da var. Ayrıca köfteci Yusuf muhafazakar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ