Uraz Kaygılaroğlu Tiyatro Oyununda Erkek Rol Arkadaşıyla Öpüştüğü Anlar Hakkında İlk Kez Konuştu!

Uraz Kaygılaroğlu geçtiğimiz aylarda ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında rol arkadaşıyla öpüştüğü anlar hakkında ilk kez konuştu!

Pis Yedili dizisi ile hayatımıza giren, yıllar içinde verdiği kilolarla ve geçirdiği değişimle magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Uraz Kaygılaroğlu'nu mutlaka tanıyorsunuzdur.

Sosyal medya paylaşımları, babalığı ve özel hayatı ile de sık sık gündemimize gelen ünlü oyuncu hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında rol arkadaşıyla dudak dudağa görüntüleriyle çok konuşulmuştu.

Detayları burada anlatmıştık 👇🏻

Uraz Kaygılaroğlu'nun Tiyatro Oyununun Provasında Erkek Rol Arkadaşıyla Öpüştüğü Anlar Olay Oldu!

Kimileri o anları çok eleştirirken kimileri de Uraz Kaygılaroğlu'nun oyunculuk yaptığını ve eleştirilecek herhangi bir durum olmadığını savunmuştu.

Şu ana dek bu konu hakkında sessiz kalmayı tercih eden ünlü oyuncu, rol arkadaşıyla öpüştüğü anlar hakkında ilk kez açıklamayı geçtiğimiz saatlerde yaptı.

Kaygılaroğlu o anlar hakkında ”Oyunculuk yapıyoruz. Kadınların sahneye çıkmasının yasak olduğu bir dönemi oynuyorduk. Başka bir işte de katili oynuyorsun, birini öldürüyorsun, hoşuna gitmeyecek şeyleri de oynayabiliyorsun." açıklamalarında bulundu.

İşte o anlar 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

O Bir Efsaneydi: Sanat Güneşi Zeki Müren'in En İkonik Anlarını Birlikte İnceliyoruz!
Duyduk Duymadık Demeyin: Neslihan Atagül Bebeğinin Cinsiyetini İtalya'da Katıldığı Programda İlk Kez Açıkladı!
"Amacı Tahliye Ettirmek": Mustafa Sandal Kirasını İki Kattan Fazla Artıran Ev Sahibiyle Mahkemelik Oldu!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR
14.09.2024

adam işini yapmış Eşcinsellik hayatın bir parçası tabiki ekranlarda sahnelerde anlatacaklar

14.09.2024

Şimdi bu hoşuna gidiyor mu gitmiyor mu açıklamasında hangisini kastetmiş anlayamadım. Yoksa kimi neyi öptüğü tabiki umrumda değil. Sanat için de başka.. ama görüşü hangi yönde anlaşılmıyor.. 🤔🧐

Bravo. Dünya'da gey lezbiyen trans vs. oranı %15. İnsanlık var olduğundan beri bu oran böyle. Hiç değişmedi. Sadece gizliler gizlememeye başladı. Yani şu an 8 milyar insanın 1.2 milyar'ı lgbti bireylerden oluşuyor. Onların da sinemada, dizilerde, tiyatrolarda temsil hakkı var. Böyle böyle bu insanlara yobaz olmamayı öğreteceksiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ