Uraz Kaygılaroğlu'nun Linç Edilmesine Neden Olan Sergiye İmza Atan Sayna Soleimanpour İlk Kez Açıklama Yaptı

Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz aylarda yer aldığı sergide verdiği pozlarla epey tepki çekmişti. O iki eser, Semih Çelik'in iki gencecik kızı katletmesinden sonra yeniden tepkilerin odağı oldu. Ünlü oyuncunun o dönemki sevgilisi ve eserin sahibi Sayna Soleimanpour ilk kez konuyla ilgili açıklama yaptı.

19 yaşındaki katil Semih Çelik'in Fatih'teki surlarda Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katlettikten sonra kendi yaşamına son vermesi hepimizi derin bir yasa boğdu.

Maalesef ülkemizin en büyük ve bir türlü kabuk bağlamayan yarası kadına şiddetin yeniden yüreğimizi dağladığı dönemde sosyal medya da ayağa kalktı.

Yaşanan kan dondurucu olaylar sonrasında ünlüler dünyasından da tepkiler yükselirken Uraz Kaygılaroğlu'nun geçtiğimiz nisan ayında o dönemki sevgilisinin ilk sergisi için verdiği tuhaf pozlar yeniden tepkilerin odağı oldu.

Söz konusu pozlar ilk paylaşıldığı anlarda da epey eleştirilmişti:

Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!

Sosyal medyadaki tepkilerden sonra Uraz Kaygılaroğlu hesabından bir özür metni yayınlamıştı:

Sevgilisinin Sergisi İçin Verdiği Pozlarla Tepki Toplayan Uraz Kaygılaroğlu Özür Metni Yayınladı!

Ünlü oyuncunun aylar önce verdiği ve birçok kişiye 'kadına şiddet' konusunu hatırlattığı pozlar yeniden gündem yaratınca gözler Kaygılaroğlu'na çevrilmişti!

Ünlü oyuncu "Tepkilerin nereye varacağını, kadın cinayetlerine varacağını öngöremedim. Bir akıl tutulması yaşadım" diyerek sessizliğini bozdu:

"Akıl Tutulması Yaşadım": Uraz Kaygılaroğlu, Tepki Çeken Sergiyle İlgili İlk Kez Nevşin Mengü'ye Konuştu!

Serginin sahibi ve Uraz'ın o dönemki sevgilisi Sayna Soleimanpour ise konuyla ilgili sessizliğini ilk kez bozdu.

"Bu olaylarla hiçbir şekilde ilgisi olmayan iki eserimin, trol hesaplar tarafından başlatılan bir linç kampanyası kapsamında dolaşıma sokulduğu bilgisini aldım" diyen Sayna Soleimanpour " şahsımla ilgili spekülasyon ve hakaret içerikli paylaşımlar yapan hesaplar tespit edilmekte ve haklarında suç duyurusunda bulunulmaktadır" dedi.

İlginizi Çekebilir

"Kendinize Gelin!" Serenay Sarıkaya Kadın Cinayetleri Yorumu Topa Tutulunca Ateş Püskürdü!
Polisin Tacizci Kararına İsyan Etmişti: Kısmetse Olur Cansel Uzaklaştırma Talebinin Kabulünü Sitemle Duyurdu!
Bebek Yolda Ama Zamanı Belli Değil: Acun Ilcalı'yla Evlenen Ayça Çağla Altunkaya'dan Hamilelik Açıklaması!

Popüler İçerikler

Sur Cinayetinde Öldürülen İkbal Uzuner'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: Olay Günü Yaşananları Anlattı!
Beklenen Adli Tıp Raporu Açıklandı: Açılan Mezar Cem Garipoğlu'na Ait Çıktı
Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
YORUMLAR
08.10.2024

sanat (?) kafası kesilmiş kadın figürünün insanda ne gibi bi his uyandırması gerekiyo? gündemle alakasını bilmem ama bu tür görseller insan zihnine işleniyo. bunu sanat sayıp hoşuna gidenler de doktora görünse iyi olur.

08.10.2024

Çok kötü bir sergi olmuş Uraz kaygılaroğlunu severim ama keşke böyle bir sergiye böyle kadınları aşağılayan onları cinayet sebebi olarak gösterilen Çok korkunç ve ürkütücü görüntülerin içerisinde bulunmamalıydı Hele bir kadının sergisi bu. Her ne olursa olsun yaşanılan hiç bir vahşeti bu denli vahşi bir şekilde anlatmaya kalkmamalıydı

08.10.2024

Ya bu olay cidden cadı avına dönmeye başladı Serenay bir bu iki. Cidden toplum hükümete direkt eleştiri yapmaya korktuğu için ne kadar alakalı alakasız ama küçük balık varsa eleştirmeye cancellamaya linç etmeye başladı. Yahu çocuğun uyuşturucu bağımlısı olması ve uyuşurucunun kaynağı vs. sümen altı edildi nedense farkında mısısnız? veya 5 kere salan psikiyatri doktorları vs. Herkes gücü yettiğine karşı çıkıyor. Daha 3 gün önce incel kelimesini bilmeyenler pkk gibi örgüt arıyorlar. Hayır yani kelimenin türkiyede karşılığı yok, ABD kültüründen çıkma bir kelime, oranın kültürü için geçerli. Neyse kısacası öfkenizi yanlış yere yöneltiyorsunuz bu da hak aramaktan uzak bir toplum olmaktan kaynaklı.

08.10.2024

Discord yasaklanması gündemde iken şunu hatırlayın zamanında da metallica vs yasaklanmıştı: https://onedio.com/haber/ilk-satanist-cinayetin-ardindan-akmar-pasaji-na-yapilan-satanist-operasyonunun-detaylari-1193496

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ