Uraz Kaygılaroğlu'nun Erkek Rol Arkadaşıyla Dudak Dudağa Görüntülerine Berk Oktay'ın Politik Cevabı İlgi Çekti

‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında erkek rol arkadaşıyla öpüşen Uraz Kaygılaroğlu'nun o anları gündem olmuştu. Uraz Kaygılaroğlu’nun rol arkadaşıyla sahnede öpüşmesi sonrası Berk Oktay “Oyuncu her rolü oynamalı mı?” sorusunu yanıtladı.

Tarzından paylaşımlarına sık sık magazine konu olmayı başaran oyuncu Uraz Kaygılaroğlu eleştiri çeken isimlerden biri olmayı sürdürüyor.

Şu sıralar "Aşık Shakespeare" isimli tiyatro turnesi için sahneye çıkan Kaygılaroğlu geçtiğimiz gün provalar sırasındaki görüntülerle gündemde bomba etkisi yaratmıştı.

Magazin Burada'nın haberine göre erkek rol arkadaşıyla öpüşen ismin o anları birçok yorum almıştı. Kimileri "Bu ne rezillik" gibi tepkilerde bulunurken kimileri de "size ne" gibi yorumlarda bulunmuştu.

Detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik👇

Uraz Kaygılaroğlu'nun Tiyatro Oyununun Provasında Erkek Rol Arkadaşıyla Öpüştüğü Anlar Olay Oldu!

Uraz Kaygılaroğlu’nun rol arkadaşıyla sahnedeki dudak dudağa anları sonrası Berk Oktay’a “Oyuncu her rolü oynamalı mı?” sorusu yöneltildi.

Olayla ilgili hiç haberinin olmadığını söyleyen oyuncu "Böyle bir şeye cevap veremem" ifadelerini kullandıktan sonra "Sen peki böyle bir oyun gelse kabul eder misin?" soruları karşısında "Böyle bir oyun geldikten sonra konuşuruz bilmiyorum" şeklinde konuştu.

İşte o anlar 👇

Demet Akalın'dan yorum gecikmedi, şarkıcı olaya böyle dahil oldu👇

İlginizi Çekebilir:

Hakan Kurtaş'ın Birce Akalay'a Aşık Bakışlarına Gelen "Hep Aynı Numaralar!" Tepkileri Akıl Durgunluğu Yaşattı
Duygularımıza Tercüman Oldu! Oyuncu Sinem Ünsal'ın İlk Aşık Olduğu Ünlü Sorusuna Verdiği Cevap Şaşırtmadı
Cep Yakan Plaj Stili! Nesrin Cavadzade'nin Bikinisiyle Kombinlediği 11 Milyon TL'lik Saati Dudak Uçuklattı

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
Sosyal Medyada Yayılan Tesettür Videosunda Verilen Mesajlara Tepki Yağdı
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
YORUMLAR
29.06.2024

OYUNCU DEDİĞİN HER ROLÜ OYNAR ! Ona başarı, ün getiren ve halktan ayıran konu budur. Yoksa herkes oyuncu olurdu, bu yolu seçerdi. Özellikle yeni kuşak. Ayrıca Dünya starları arasında hetero olup eşcinseli oynayan çok oyuncu olmuştur. Hakkını verenler, Oscar Emmy vs dizdiler evlerine... Hala Sanatı kendi bi tarafımızdan uydurduğumuz etik kurallarla yargıladığımız için bu konuda Dünya'da isim yapamıyoruz.. Gericilik forever ülkede...

29.06.2024

Her rolü oynayamayacaksa neden oyuncu?

29.06.2024

Adamın kafada motorcu kasklı ifşa videosu var ve fazlasıda!!! Kendini oyuncu sanan bu şahıs kimin neyi nasıl oynayacağını söylüyor !!! Bugün oscar almış bir çok “ünlü” oyuncunun muhakkak eşcinsel temalı bir filmi var! Öyle oturduğun yerden klozet başında video çekmekle asıl oyunculuk performansını izlemiş bir toplum olarak kimin nasıl sanat oyunculuk yapacağını konuşmak senin haddine değil! Homofobik nefret korkunuzla bir b*k olamazsınız olmadınızda bu yüzden motorcu kaskınızı takarak yeni fantezilerinizi gerçekleştirebilirsiniz ✌🏽🌈✨

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ