Uras Benlioğlu Geceyi Sokakta Geçirmek Zorunda Olanları Anlamak İçin En Soğuk Gecede Sokakta Sabahladı

Asker, polis ve görev yapan bir çok insan, evsizler ve sokak hayvanlarının soğuk kış günlerinde sokakta geçirdikleri zorlu zamanlara dikkat çekmek için kollarını sıvayarak soluğu dışarıda aldı. Uras, İstanbul'da soğuk bir gecede sabahlayarak farkındalık yaratmaya çalıştı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
14.01.2017

Hayatında bir kere bile bu tür bir empati etkinliği aklına gelmeyen insanlar hemen bir bok atmaya çalışıyor ya ayar oluyorum hepsine. Abimiz ne güzel bu evsiz insanlarımız adına empati kurmak onların yerine geçip onların halinden anlamak istemiş daha ne yapsın ? Mont bot atkı beresi var demişler de napsın adam çırılçıplak mı dursun yani ? Bu bir risktir arkadaşlar. Ama en azından montla da olsa botla bereyle atkıyla da olsa denemiş mi ? DENEMİŞ.

14.01.2017

Belki birileri çıkıp buna prim der bilemem olabilir de fakat eğer prim olsa bile en azından farkında olmadan bir farkındalık yaratmış abimiz. Lütfen önce bir kendinize sorun "Ulan ben böyle bir şey yapabilir miyim acaba ?" diye, ondan sonra eleştirin. Herkes bok atacak yer arıyor kimse kusura bakmasın. Madem montla botla atkıyla bereyle yada ertesi akşam sıcak yatağında yatabileceğini bildiği için sokakta yaşayan insanların durumunu anlayamaz, çıkın o zaman siz yapın montsuz veya montlu. Eminim ki bir çoğunuz ki ben de dahil, böyle bir şey yapmaya üşenmekten kendimizi alıkoyamayız. Lütfen biraz hak edene hak ettiğini verin artık. O boş ve pis ağızlarınızı başkalarının yaptıklarıyla doldurarak onlara hakaret etme hakkını size kimse vermedi vermeyecek. Adam olun adam !

13.01.2017

köpek olayı çok kolpa olmuş lan

13.01.2017

tamamda dışarda kalan herkesde mont bot atkı bere mi var benmi yanlış görüyorum

TÜM YORUMLARI OKU (8)