Unutulmuş Prezervatif ile Kız Arkadaşına Aldatma Şakası Yapan Eleman

Yatağının altında prezervatif bırakarak kız arkadaşına aldatma şakası yapan Fredo hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Her kadın gibi aldatılma durumu karşısında tepkisini ortaya koyan kadın sinirine hakim olamadı.

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.12.2016

Yine Elon Musk hakkında yeni bir haber okudum sonra şu onedio'ya bi girdim de... Küresel anlamda müthiş bir cehalet ve aptallık problemimiz var gerçekten. Kendi adıma ve insanlık adına gerçekten üzülüyorum. Dışarıdan bizi bir kavim görse aptal olduğumuzu zanneder ancak bizler normal olduğumuz zannındayız. Belki de akıl hastanelerindeki insanlar da kendi aralarında normal bir hayatları olduğunu düşünüp bizi anormal olarak görüyorlardır.

03.12.2016

Okadar editörüünüz var çeviri yapamadınız mı

03.12.2016

Şimdi.. Bu adamın kendi ilişkisi üzerinden şakasının gerekliliğini konuşmayacağım direk olarak ONEDİO'NUN GEREKSİZ EDİTÖRLERİ VE AMAÇSIZ SAPKINLIKLARI üzerinden yorum yapacağım. Her fırsatta karşımıza cinsellik konusunu kullanarak rant ve popülarite oluşturma çabasıyla karşımıza çıkan ONEDİO acaba hiç mi hiç şu editörlerine Siz ne yapıyorsunuz kardeş ? Sizin ilkeleriniz ne ? Vizyonunuz ne ? tarzında sorular yöneltmeyi düşünmedi. Kusura bakmasın kimse.. ONEDİO o kadar kalitesizsin ki yaptığın şu amaçsız iğrenç işlerde bile bir kaliten yok. Editör diye koyduğun adam bir alt yazı bile geçememiş. Bunları da okuyan bir yetkili varsa ciddi anlamda sizinle oturup konuşmam lazım. Eleştirimi de burada takılan biri olduğum için değil, toplumun çoğunluğuna rahat bir şekilde ulaşmış olan bir sitenin toplumu bu denli yanlış işlerle oyalamasından dolayı yapıyorum. Bi akıllanın artık ya..

TÜM YORUMLARI OKU (4)