Ünü Ülke Sınırlarını Aşan Pınar Deniz'in Bir Zamanlar Murat Dalkılıç'ın Klibinde Oynadığını Biliyor muydunuz?

Vatanım Sensin'deki Yıldız karakteri ile kendine hayran bırakan, sonra da oynadığı her rolün hakkını veren Pınar Deniz'den bahsediyoruz. Güzel oyuncumuz Bir Deli Rüzgar, Aşk 101, Menajerimi Ara, Kırmızı Oda gibi dizilerde de başarılı oyunculuğunu sergilemişti. Bir de üç tane filmi var ki hepsi birbirinden nefis: Kardeşim Benim 2, İnsanlar İkiye Ayrılır ve Aşkın Kıyameti. Kariyerinde küçük bir de klip oyunculuğu deneyimi var. Güzelliği, doğallığı, içten tavırlarıyla gönlümüzü çalan Pınar Deniz bir zamanlar Murat Dalkılıç'ın klibinde oynamış.

Sene 2014-2015. Pınar Deniz henüz tam anlamıyla keşfedilmemiş.

Güzel oyuncumuz bu yıllarda ufak tefek rollerde oynamaya başlamış.

Ufak tefek roller diyoruz ama bu dizilerde de hakkıyla oynamış Pınar Deniz.

Sil Baştan dizisinde Evrim, Beyaz Yalan dizisinde Azra karakterine hayat veren güzel oyuncumuz başarılı oyunculuğunu bu dizilerde sergilemiş.

Şimdi gelelim meşhur klibimize.

Pınar Deniz'in yine 2014 yılında Murat Dalkılıç'ın çok sevilen şarkılarından biri olan "Yani"nin klibinde oynadığını biliyor muydunuz?

Klibi izlediyseniz senaryoyu hatırlarsınız ama oradaki kızın Pınar Deniz olduğunu bilemeyebilirsiniz. Bahsettiğimiz gibi oyuncumuzun yıldızı o dönemlerde henüz parlamamıştı.

Biraz klipten bahsetmek gerekirse, Murat Dalkılıç bir grup arkadaşını topluyor ve sevdiği kızı takip etmeye başlıyor. Kız da saçlarını savur savura Murat Dalkılıç'ın önünden geçiyor.

Murat Dalkılıç'ın klipte sevdiği kız havalı mı havalı, güzel mi güzel biri. Güneş gözlükleriyle ve kıyafetiyle de göz kamaştırıyor. Öyle ki arkasından gelen tüm erkekleri çılgınlar gibi dans ettiriyor. Sonra kendi de dansa dahil olmadan edemiyor.

Evet, doğru bildiniz! Bu güzellik abidesi kızı Pınar Deniz canlandırmış.

Biz de ilk duyduğumuzda bir hayli şaşırmıştık.

Bu klipten sonra iyice ünlenen yıldız oyuncumuz son vuruşunu 2016 yılında rol almaya başladığı Vatanım Sensin dizisiyle yaptı.

Vatanım Sensin'de Bergüzar Korel'in canlandırdığı Asiye'nin büyük kızı Yıldız'dı. Rolünü öyle güzel oynamış, duyguyu seyirciye öyle güzel geçirmişti ki Yıldız'ın müptelası olmuştuk.

Bu başarı dolu yolculuğundan sonra adeta bir yıldız gibi parlayan Pınar Deniz'i hepimiz çok seviyoruz.

Güzeller güzeli oyuncumuzun ekranlarda uzun soluklu bir dizide oynamasını da büyük bir heyecanla istiyoruz.

Popüler İçerikler

Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
YORUMLAR
04.05.2021

Kırmızı oda sayesinde tanıdım ,hoş güzel ama oyunculuğunu sevemedim gitti.Yeni nesil dizi oyuncuları sosyal medya sayesinde pohpohlanıyor durmadan ama cidden oyunculuk namına pek bişeyleri yok.Bu hanım kızımızda onlardan biri,sadece dış görünüş ve dökülen oyunculuk.

04.05.2021

bilmiyorduk sayende öğrendik onedio.

04.05.2021

Biliyorum çünkü kızı Sil Baştan dizisinden beridir tanıyorum hatta o diziyi de sırf bu kızın oynadığı Evrim karakteri için izlemiştim.

TÜM YORUMLARI OKU (4)