Ünlülerle Yaşadıkları Kesişmeleri Anlatırken Kahkaha Attıran Kişilerin Aşırı Eğlenceli Anıları

Bir ünlüye denk geldiğimiz zaman ne kadar heyecanlandığımızı bilirsiniz. Şanslı olanlarımız bu anları fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirir. Bazılarının da elinde kanıt olmamasına rağmen anlatacakları ilginç anıları vardır.

1. Şimdi göreceğiniz arkadaşlar da bir şekilde ünlülerle etkileşime girmişler gerçek hayatta. Kimisi şaşırtıcı, kimisi tuhaf ama çoğu çok eğlenceli!

twitter.com

2.

twitter.com

3.

twitter.com

4.

twitter.com

5.

twitter.com

6.

twitter.com

7.

8.

9.

twitter.com

10.

11.

twitter.com

12.

twitter.com

13.

twitter.com

14.

twitter.com

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
17.06.2021

benimde cebime Tarabya'da çalıışırken Orhan Gencebay'ın menajeri bahşiş olarak 100 tl sıkıştırıp pide yersin demişti keko :D:D

17.06.2021

'Şimdi burada yangın çıktı.' 😃

18.06.2021

Tarkan ve Kibariye olayları aslında kafada cuk oturuyor ama oynat bakalım diyince sıkıntı veriyor aşırı komik gerçek olamayacak kadar😅 Benim pek anım yok ama lisede röportaj için zibilyon tane ünlüye mesaj attığımız halde hayır demeye bile tenezzül etmemeleri ama radyocu Gevezenin bizi yayında ağırlayıp yetmezmiş gibi hiç teklif etmediğimiz halde radyoyu gezdirip Bay J ile de tanıştırması unutulmaz anılarımdan biridir benim.

19.06.2021

Geveze gerçekten kişilik olarak naif insanlardan. Geveze ve bay j dinleyen nesil gerçekten çok şanslı. Yer altunizade civarlarında bir ev :)

TÜM YORUMLARI OKU (16)