Ünlülerin ve Fenomenlerin Instagram'da Takipçi Kasmak İçin Döktüğü Paralara İnanamayacaksınız

Bir Şeyma Subaşı olmak kolay değil, bunu artık hepimiz anladık herhalde. Ünlülerin ve fenomenlerin kendi hayranları dışında Instagram'dan takipçi satın aldığını biliyor muydunuz? Tabii bu herkes için geçerli değil ama rekabet denilen şey çok çetin bir durum. Gelin bakalım ne paralar dökülüyormuş bu işler için:

Kaynak

Günümüz dünyasında sosyal medyada var olmak çok önemli biliyorsunuz. Özellikle Twitter, Instagram gibi uygulamalarda takipçi sayısı çok önemli.

Eğer gündemde olan bir isimseniz zaten takipçi sayınız organik olarak, yani gerçek kişilerin takibi sebebiyle çoğalacaktır.

Gündemde değilseniz ya sansasyon yaratmanız lazım, ya da takipçi satın almanız gerekir.

Ünlülerin ve Influencer'ların dehşet takipçi sayılarının ne kadar organik ne kadar gerçek bilemiyoruz ama sizi saf olmamaya davet edebiliriz.

Gecce.com'dan Onur Aktaş, bugün bu olayla ilgili bir yazı yazmış. Bir gün önce 400bin olan hesapların, ertesi gün milyonlara çıkmasının anlamsızlığından dem vurmuş.

Uzay boşluğundan kendinizi atmıyorsanız eğer, bu devasa artış çok zor. Peki ne yapıyor bu ünlüler ve influencerlar?

Kimisi gerçekten hayat tarzıyla ve paylaşımlarıyla dikkat çekiyor; kimisi de takipçi satın alıyor. Hem de ne paralara!

Eğer kafayı kırıp kendi kendinize ünlü olmak isterseniz çok kolay, siz paradan haber verin. 1 milyon takipçi isterseniz 25 bin TL'yi çatır çatır ödemeniz lazım.

Yok benim 1 tane fotoğrafımı 4 bin kişi beğensin istiyorum derseniz de o zaman 1500 TL ödemeniz gerekiyor.

Bu kişilerin takipçi satın alıp almadığı çeşitli programlar üzerinden görülebiliyor. Tabii sosyetenin önde gelen isimleri, ünlüler ve bazı influencerlar bu durumu sonuna kadar inkar ediyor. İyi o zaman tamam al sana madalya aferin, en çok sen takip edildin!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Sahibinden.com'da Satılan Über Fantastik Evi Görünce İliklerinize Kadar Fakir Olduğunuzu Hissedeceksiniz
Ünlülerin Yıllar İçinde Değişim Yerine Evrim Geçirdiğini Kanıtlayan Eski ve Yeni Hallerine İnanamayacaksınız
Yüz Yüze Eğitim Başladıktan Sonra Annelerin Çocuklarını Okula Attığını Söyleyen Öğretmen Herkesi Gerdi
Yunanistan'daki Restoranın Menüsünü Görünce Türkiye'de Nasıl Kazıklandığımızı Acı Şekilde Anlayacaksınız

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
08.09.2021

şu influencerları ve örnekteki ünsüz ünlüleri takip edecek kadar boş beleş bir insan başka ne yapsın bu insanın kendisine hayrı yok bari böyle aptalları takip ederek boş beleşliğini devam ettirsin ne diyebilirim ki bu konuda sakin ve saygılı olamıyorum beyinsiz topluma fayda değil zararı olan insanları populer yapanlara saygı falan duyulmaz saçma sapan yorum yaparak şunların bir taraflarını kaldıranlar bu işin nirvanası zaten

08.09.2021

Ben satışını yapıyordum bi zamanlar bu bot takipçi olayının ama gelip ünlüler almıyordu genelde mizah sayfaları kendi hesaplarını kasmak için alıyor ek olarak çekiliş içinde takipçi satışı var bilmem ne veriyoruz takip ettiğim hesapları takip et olayında sizi araya katıyorlar ve siz organik takipçi kasmış oluyorsunuz. Link paylaşacak kişiler çok alıyor genelde bu tarz takipçileri :D

Pasif Kullanıcı
10.09.2021

O botlar yok oluyorlar mı ben küçük küçük satın alıyordum eksiliyordu hemen

BU SİTE BENİM İNSTAGRAM PAYLAŞIMLARI Mİ OKUMUŞ BELLİ Kİ YILLARDIR SÖYLÜYORUM PARAYLA TAKİPÇİ SATIN ALIP İNSANLARI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR HİÇ KİMSENİN HESABINI ACAR AÇMAZ 50 BİN TAKİPÇİSİ OLMAZ AYNI GÜNÜNDE HEPSİ İNSAN KALDIRIP PARALARI CEBE İNDİRME PEŞİNDE

09.09.2021

Kadınsan birazda güzelsen ve biraz merak uyandıracak yarı çıplak fotoğraf atarsan gelir be kardeşim 50 bin nedir ki ? 100.000- 500.000 takipçi alan var 1 günde...

TÜM YORUMLARI OKU (12)