Ünlülere Yapılan Uyuşturucu Operasyonunda Bazı Ünlüler Geçmişte Uyuşturucu Kullandığını Kabul Etti

Gazeteci Emrullah Erdinç, geçtiğimiz hafta yapılan ve 19 ünlü ismin kan, idrar ve saç örneği testlerinin yapıldığı uyuşturucu operasyonu hakkındaki son bilgileri paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda detayları anlatan Erdinç, bazı isimlerin ifadelerinde geçmişte uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf ettiklerini söyledi.

İşte Emrullah Erdinç'in haberinin detayları:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı geçtiğimiz hafta düzenlediği uyuşturucu operasyonunda birçok ünlü ismi sabahın erken saatlerinde evlerinden aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak' suçundan aralarında ünlü isimlerin bulunduğu şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı. 

Soruşturma kapsamında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na götürülen isimler: 

İrem DericiKubilay AkaKaan Yıldırım, Hadise Açıkgöz, Berrak TüzünataçDuygu ÖzaslanDemet Evgar, Meriç Aral, Özge Özpirinçci, Mert YazıcıoğluFeyza Altun, Derin Talu, Deren Talu, Ziynet Sali, Birce Akalay, Dilan PolatEngin Polat, Metin Akdülger ve Ceren Moray. 

Bu isimlerin ifadeleri alındı sonrasında da Adli Tıp Kurumu’nda kan, idrar ve saç örneği testine tabii tutuldu. 19 isim akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Gazeteci Emrullah Erdinç, operasyon günü yaşananlar hakkında bilgi verdi.

Erdinç'in haberine göre; Gözaltına alınan 19 kişiden bazıları geçmişte uyuşturu madde kullandıklarını kabul etti.

Emrullah Erdinç paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Ünlülere yasaklı madde operasyonu… Evlerinde arama yapılmadı, sadece saç ve kan örnekleri alındı. Bazı isimler ise ifadelerinde geçmişte yasaklı madde kullandıklarını kabul etti. Herkesin konuştuğu yanlış ise Avrupa’da serbest olan bazı maddeler, Türkiye’de de serbest sanılması. Oysa Türkiye’de her her türlü madde kullanımı suç.”

YKS'ye Geç Kalmasıyla Tanınan Sosyal Medya Yayıncısı ‘rul3k2’ya Canlı Yayında Para Yağdı
10 Binden Fazla Kişi İşsiz Kaldı: Toyota'yı Satın Alacağı İddia Edilen Otomobil Firması Neta Auto İflas Etti
Kanser Hastalarının Tedavisini Geciktirmişler! Akdeniz Üniversitesi'ndeki 4 Akademisyen İçin İhraç Teklifi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
YORUMLAR
13.10.2025

2 kokain çektiler diye yapılan hareketlere bak, amaç uyuşturucu ile mücadele değil ki, amaç gündem oyalamak

13.10.2025

İki kokain mi :D kokaine kadar çıkan insanın geçmişi de vardır. bunun ikisi biri yok.

13.10.2025

ülke mafya sığınma yurduna dönmüş her ay bir baron öldürüldü haberleri okuyoruz , önce acaba bu uyuşturucuları ülkeye sokanlardan mı başlasanız

13.10.2025

Hayır ünlüler içiyor diye suçlu da, bunca uyuştırucu yu kim yetiştiriyor, kim satıyor, buna niçin önlem almıyorsunuz? Ayrıca insanların Amsterdam da içtiği uyuşturucu acaba nereden gidiyor?

13.10.2025

bence vekillerden de alınsın saç örnekleri :)) bakalım kullanan var mı ya da geçmişte kullanan.. boş operasyonlar ülkesi

TÜM YORUMLARI OKU (26)