Ünlülerden Kadın Cinayetleri İçin Meclis’e Çağrı: 'Günde En Az 3 Kadın Öldürülüyor, Bu Artık Bir Cinskırım'

Eşitlik İçin Kadın Platformu (EŞİK), 'Günde en az 3 kadın öldürülüyor, bu artık bir cinskırım' başlığı ile bir kampanya başlatarak Meclis'e seslendi. Meclis'i göreve çağıran EŞİK için ünlü isimler kamera karşısına geçti.

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
24.01.2021

cehalet ile savaşmadıkça, hiç bir çare çözüm değildir, suçlu erkeklerdir suçlu aslan oğlum yapar diyen kadınlardır, suçlu erkek dediğin yaptırır diyen sevgililerdir, suçlu göz yumanlar, suçlu erkeğe ve kadına rol biçen toplumdur ! cehaleti yenin sadece erkekleri suçlamak hiç bir işe yaramaz

24.01.2021

3-4 sene önce bir AB araştırma raporu okumuştum , konu aile içi şiddet ve bunun çocukların psikolojisine etkisi. İlginç olan tespit kadına şiddet uygulayan çocukların genelde yine kadınlar tarafından bu davranış yapısına yönlendirildiği. Çocuğa şiddeti %70 oranında anneler uyguluyor , ilişki biçimini şiddet yoluyla öğrenen çocuklarda ileriki ilişkilerinde bu öğrendikleri şekilde davranıyorlar. Yani aslında bu kısır bir döngü , anneler gelecekteki kadınların canavarlarını yaratıyorlar.

25.01.2021

Türkiyedeki annelerin erkek çocuklarına babalarından daha fazla şiddet uyguladıklarına inanmıyorum. Toplulumuzda eski kadınlarda tamamen erkek sevicilik var. Erkek oğlum aslan oğlum diye seslenirken kızlarına sadece isimleri ile sesleniyorlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ