Ünlüler Dünyasında Yeni Trend: Kırmızı Dudak Parlatıcısı

Kırmızı ruj artık bir klasik ve hepimizim makyaj çantasında en az bir kırmızı tonu bulunuyor. Ancak ünlüler dünyasında kırmızı rujun yeni bir kullanımı ortaya çıktı; kırmızı tonlarında dudak parlatıcıları! Bu yeni trendle beraber, Jennifer LopezSelena Gomez, Taylor Swift gibi ünlüler arasında kırmızının farklı tonlarındaki dudak parlatıcılar oldukça popüler oldu. Ünlülerin dudak parlatıcıları nasıl kullandığını keşfetmek için yazımızın devamına alalım seni!

Cilt tonuna göre doğru kırmızı tonunu bul

Kırmızı rujun daha çok esmerlerle alakalı olduğu söylense de, aslında kırmızı rujlar her cilt tipine uyar. Bu noktada önemli olan doğru rengi seçmektir. Açık, koyu kırmızı, bordo, mürdüm, kan kırmızısı gibikırmızının tonlarında dudak parlatıcıları ile parlak bir görünüm sağlayabilirsin.

Kırmızı ve tonları her mevsim için ideal, bu nedenle günlük makyajında da kullanabileceğin bir renk. Ancak kırmızının, özel gece davetlerine de harika uyum sağladığı gerçeği kaçınılmaz! İşte tüm bunlar Lancome Absolu Velours 197 gibi bir kırmızı dudak parlatıcısı ile birleşince, ortaya kusursuz dudaklar çıkıyor!

Parlatıcılar dudakları daha dolgun gösteriyor

Parlak görünüm sayesinde dudakların daha dolgun görünür. Parlaklık, dudakların ön plana çıkmasını sağlayıp daha genç bir görünüm sağlar. Maybelline Color Sensational Shine Gloss gibi pembe alt tonu olan kırmızı rengindeki parlatıcınla daha dinamik bir görünüm oluşturabilirsin.

Peki makyajın geri kalanı?

Kırmızı dudak parlatıcını kullanmak için cilt görünümünün de kusursuz olması gerekir. Cilt tonuna uygun, cilt kusurlarını kapayabileceğin L'Oréal Paris True Match gibi bir fondöten ile güzel bir görünüm oluşturabilirsin. Toprak tonlarında, Yves Saint Laurent Couture Eye Palette 02 gibi bir göz farını kullanıp bolca maskara uygulayarak gözlerinde de doğal bir etki sağlayabilirsin. Tabii ki az miktarda allıkla yanaklarına renk katmayı da unutma!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!