Ünlü Yayıncı Pokimane Numarası Sızdırıldıktan Sonra Yaşadığı Korkunç Olayları Anlattı

İnternet aleminin en ünlü isimlerinden olan yayıncı Pokimane telefon numarası sızdırıldıktan sonra aldığı tecavüz tehditlerini ve yaşadığı korkuyu anlattı.

Kaynak

Yayıncı Pokimane milyonlarca takipçisiyle internetin en ünlü isimlerinden.

Ürettiği içerikler ve canlı yayınlarında takipçileri ile buluşan Pokimane Twitch'te 9,3 milyon, YouTube'da ise 6,62 milyon takipçisi ile her iki platformda da büyük bir popülerliğe sahip. 28 yaşındaki yayıncı neredeyse on yıldır bu mecralarda içerikler üretiyor.

Ünlü yayıncı katıldığı bir podcast programında kişisel bilgileri sızdırıldıktan sonra aldığı korkunç tehditleri ve yaşadıklarını anlattı.

Telefon numarası sızdırıldıktan sonra aldığı korkunç tehditleri ve telefonları unutamadığını ve yaşadıklarından hala çok korktuğunu ifade eden Pokimane olanların ardından yeni tanıştığı kişilere telefon numarasını vermekten korkmaya başladığını ve durumun hayatını etkilediğini de söyledi. “Öyle bir noktaya geldi ki, biriyle tanışıp konuşmaya başladığımda bile ona 'Lütfen beni arama' demek zorunda kalıyorum. Telefon görüşmelerinden dolayı travma yaşıyorum.” dedi.

Ünlü yayıncı yaşadıklarını ise şöyle anlattı:

“Temel olarak telefon numaram sızdırıldı ve arkadaşım Ray'in numarasını da buldular. Numaralarını taklit etmeyi başardılar, yani beni hangi numaradan arıyorlarsa farklı bir numaradan arıyorlarmış gibi gösterdiler. Bu yüzden beni aradılar ve Ray'in numarası ellerinde olduğu için kendi numaralarını onunki gibi gösterdiler. Böylece telefonum bunu arkadaşım Ray arıyor olarak okudu. Telefonu açtım ve o derin, garip sesin 'Pokimane, şimdi seni tecavüz etmeye geliyorum' dediğini duydum.”

Programın tamamına buradan ulaşabilirsiniz. 👇

İlginizi Çekebilir

Ünlü Yayıncı Bir Mesaj Uğruna Milyonluk Spor Arabayı Pert Etti, Üstüne Bir de Ban Yedi
Kollarını Kaybettikten Sonra PUBG'yi Diliyle Oynayan Adam Esporculara Taş Çıkartıyor
Valorant Bağımlısı Karısı Yüzünden Tatilde İnternet Kafeye Sürüklenen Adam O Anlarla Güldürdü

Popüler İçerikler

Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
YORUMLAR
08.10.2024

Sadece adımızı soyadımızı bilenin kullandığımız ilaçlardan annemizin babamızın telefonuna kadar çıkarabildiği şeffaf bir ülkedeyiz biz artık böyle konuları biz aştık 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

08.10.2024

iphoneda rahatsız etmeyi açıp rehberinde kayıtlı olmayan numaraların kendisini aramasını engelleseydin ya ama amaç kendini acındırarak beleşe reklamını yapmak olunca aklına gelmemiştir diyecem de numarasının sızdırılıp tanımadığı kişilerce habire arandığı olayının yalandan ibaret olduğuna kalıbımı basarım

08.10.2024

andoidde de varmış ilgilenen izleyebilir https://www.youtube.com/watch?v=oypXLuahgvM

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ