Ünlü Twitch Yayıncısının Müstehcen NFT'sine Ödenen Fiyat Dudak Uçuklattı!

Geçtiğimiz ay Twitch’ten müstehcen içerikleri dolayısıyla beşinci kez banlanan yayıncı Amouranth kullanıcı isimli Katiyln Siragusa, piksel çizimli müstehcen bir NFT satışını başlattı. Çok kısa bir süre içerisinde yüksek meblağlara ulaşan NFT’nin 125 bin dolara satıldı. Peki, Amouranth hangi açıklamalarda bulundu? İşte merak edilen detaylar...

Geçtiğimiz ay Twitch'ten müstehcen içerikleri dolayısıyla beşinci kez banlanan yayıncı Amouranth kullanıcı isimli Katiyln Siragusa, piksel çizimli müstehcen bir Nft satışını başlattı.

Amouranth Erotik Pozlarından Servet Kazanıyor

Çok kısa bir süre içerisinde yüksek meblağlara ulaşan NFT 125 bin dolara satıldı.

"Bunu Tekrardan Yapacağım"

Amouranth'ın Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi, 'Vay be, bir NFT'm şu anda 120 bin dolara kadar teklif verildi…

Katilyn Siragusa, daha sonrasında attığı bir başka tweette NFT'sinin 125 bin dolara çıktığını ve bonus olarak 'OnlyPunk' NFT'sini satın alanla bire bir telefon görüşmesini yapacağını söyledi.

Yarım Saatte 125 Bin Dolar Teklif Geldi

5 Kasım saat 14:00'te bin dolar ile başlayan NFT açık arttırması 14:30'da 125 bin dolara ulaşarak Amouranth Onlypunk NFT'si Dylan Kimbrell adlı kullanıcıya satıldı.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
10.11.2021

ondan sonra kızlar neden influencer youtuber twitcher olmak istiyor. kadının her yeri estetik ve silikon. redditte görebilirsiniz revealleri. neyse. aptal erkeklere üzülüyorum.

10.11.2021

sex yapmadan para kazanmanın yolunu bulmuş.. yolunacak gerizekalı çok.. vermeyin amk para izlemeyin.. sonra millet ahlakını falan tartışır sen onun umrunda mısın acaba :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ