Yerli ve milli denilerek pazarlanan, kışlalar ve kamu kurumlarına satılan Alpedo Dondurma markasında skandal ortaya çıktı. Dondurmada sağlığı ölümcül düzeyde bozabilecek bakteri tespit edildi. BirGün gazetesinden İsmail Arı’nın haberine göre bakterinin dışkı kaynaklı bulaşma olduğu belirlendi. Öte yandan Alpedo Dondurması'nın, 6 Şubat Depremleri'nde yıkılan Ezgi Apartman davasında tutuklanan Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel’a ait olduğu biliniyor.
Kolon keserler, ürettiklerinde dışkı çıkar... Her hareketleri öldürmeye teşebbüs. Bir ürün alırken artık markaları değil, direkt sahiplerini araştırmak gerekiyor.
lan!!! natgeo'da belgeselini izlemiştim bunların fabrikasının gayet iyi görünüyordu herşey. Almaya başlamıştım hala dolapta var yazdan kalma... b.k mu yedik şimdi :(
biii pok yedirmediğiniz kalmıştı millete onuda yedirdiniz yaa hani şeytan saygıyla şapka çıkarttı karşınızda!!!!