Ünlü Şarkıcı Lily Allen Cinsel Saldırı İddiası ile İlgili Ayrıntıları Anlattı!

Ünlü İngiliz şarkıcı Lily Allen, 2016 yılında uğradığı cinsel taciz olayının ayrıntılarını BBC'deki The Next Episode programında anlattı.

Allen, olayın 2016 yılında Karayipler'de bir iş gezisi sırasında yaşandığını söyledi.

Söz konusu kişinin kimliğini söylemeyen Allen, onun Warner plak şirketindeki üst düzey isimlerden biri olduğunu açıkladı.

Olaya ilişkin iddiaların yer aldığı kitabın yayımlanması sonrası Warner'ın patronu Max Lousada ile konuştuklarını ancak "olayın sümen altı edildiğini" söyledi.

Allen, 2016 yılındaki olayı 2018 yılında yazdığı kitapta ortaya koymasını ise metoo hareketinin verdiği cesarete bağladı.

ABD'de ünlü yapımcı Harvey Weinstein hakkındaki taciz iddialarının ortaya çıkmasının ardından dünyanın birçok yerinde kadınlar başlarından geçenleri "#MeToo" etiketiyle anlatmıştı.

BBC'nin elde ettiği bilgilere göre, Allen'ın cinsel saldırı ile suçladığı Warner yetkilisi halen şirketteki konumunu koruyor.

Kurumun sözcüsü de gelişmelerle ilgili bir açıklama yaptı ve 'Cinsel saldırı suçlamalarını çok ciddiye alırız ve bize ulaşan iddiaları soruştururuz' dedi.

Lily Allen'ın BBC'deki The Next Episode programında olayın ayrıntılarını anlattığı o anlar:

Popüler İçerikler

Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
YORUMLAR
13.09.2019

o partide ne işi varmış tek başına? yanında babası/abisi/kocası olsaydı böyle olmazdı. sarhoşmuş bir de tabii ki başına bunlar gelecek. tecavüzcünün suçu mu? erkeğin fıtratında var, evrimleşememiş bir tür yaratık gibi fırsatını bulursa saldırması normal. iffet sadece kadına atfedilen ve sadece kadının korumak zorunda olduğu bir şey çünkü.

13.09.2019

bilinci yerinde olmayan insan sızar, uyur. uyuşturucu değil ki bu psikoza soksun da hareketlerinden sorumlu olamasın. onun dışında yapılan her şey ayıkken düşünülmüş planlanmış sarhoşken hayata geçirme cesareti bulunmuş hareketlerdir. ayrıca bilinci kapanana kadar içen birisi bırak kadını soymayı kendi pantolonunu dahi indiremez. az çok içki içen, sarhoş olan veya sarhoş olan birini gören herkes dediklerimin doğru olduğunu da bilir.

13.09.2019

bunun orta doğusu balkanı batısı avrupası yok kadına her türlü siddet taciz tecavüz ezme aşağılama biz ahmak nadan erkekler de var düşünün biraz ya kadınlardan niye otobüs sürücüsü olmaz taksi yada ? neden kadınları hep meta olarak kullanırlar nedir kadınların çektiği lanet olsun biz erkeklere yeminle soyumuz tükense kadınlar eminim Dünyayı daha iyi bir hale getirirler ...

14.09.2019

Orospu Çocuğu

TÜM YORUMLARI OKU (4)