Ünlü Şarkıcı Demi Lovato Yüksek Doz Eroin Sebebiyle Hastaneye Kaldırıldı!

Demi Lovato, son on yılın en popüler yıldızlarından biri olsa da, son dönemde şarkılarından çok yaşadığı kişisel problemler ile gündeme geliyor. Şarkıcı dün acilen hastaneye kaldırılarak bir kez daha sevenlerini ve müzik dünyasını üzdü.

Dünyaca ünlü şarkıcı Demi Lovato, dün öğlen saatlerinde acilen hastaneye kaldırıldı.

25 yaşındaki şarkıcının Hollywood Hills'teki evinden 'aşırı doz eroin kullanımı' sebebiyle yakınlardaki bir sağlık merkezine götürüldüğü belirtildi.

İlk müdahalenin ardından kritik eşikten geri döndürüldü ve teyzesi yaptığı açıklamada durumunun şu an için iyi olduğunu söyledi.

Önce evinde aşırı doz uyuşturucu durumlarında kullanılan bir kimyasal ile acil müdahale edilen ve ardından ambulansla hastaneye kaldırılan şarkıcının teyzesi akşam saatlerinde uyandırıldığını, bilincinin açık olduğunu ve durumunun stabil ilerlediğini belirtti.

Demi'nin ailesi ve yakınları sevenlerine destekleri ve duaları için teşekkür ederken, şu an ortada yanlış bilgiler dolaştığını ve bunlara itibar etmeden özel hayata saygı duyulmasını talep ediyor.

Şu an için her şeyin yolunda olduğunu ve gelişmeleri paylaşacaklarını ifade ediyorlar.

Pazar günü California'da bir konser veren şarkıcı oldukça sağlıklı ve mutlu görünüyordu.

Daha bir ay önce "Sober" (temiz, ayık) adlı bir şarkı yayınlamıştı.

Demi Lovato'nun bu yaşadığı ne yazık ki sürpriz değil.

Pek çok çocuk yıldız gibi o da çocukluğundan beri pek çok kişisel sorunla mücadele ediyor. Geçmişinde Disney olan yıldızların çoğunda benzer problemler var, ancak Demi Lovato bu travmayı ağır yaşadı.

Toplu bir çocuk olmasına rağmen şöhreti yakalamak, korumak için zayıflık takıntısı ve yeme bozukluğu sahibi oldu.

Ruhsal, mental sorunlarıyla ve insanların zorbalıklarıyla başa çıkmak için kötü alışkanlıklar edindi. Alkol, uyuşturucu ve kendine zarar verme alışkanlığı yüzünden az kalsın erken yaşta kariyerinden ve hayatından olacaktı.

Üstelik bunlarla o kadar erken tanıştı ki, 18 yaşına geldiğinde bir rehabilitasyon merkezine yatarak tedavi gördü.

Tedavi sonrası tamamen arındığını göstermek için bileklerine 'Stay Strong' (Güçlü Kal) dövmesi yaptıran şarkıcı, kariyerine de başarılı bir dönüş yapmıştı.

Tüm müzik dünyasının ve hayranlarının destek olduğu Demi Lovato'nun bir an önce iyileşip sorunlarından arınması ve bir daha böyle haberler almamak dileğiyle.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
25.07.2018

Üzücü. Herşeye sahipsin, denemediğin nerdeyse hiçbirşey kalmamış şu hayatta ve son olarak uyuturucuya bulaşıyorsun. Bir çok ünlü ismin hazin sonu işte. Mike Tyson (yaşıyor ama uyuşturucu ve akabinde tecavüze bulaşması kendi kariyerini yok etmesine sebep oldu), Heath Ledger, Whitney Houston, Kurt Cobain ve daha fazlası. Bu kadar şan, şöhret, para sandığımız kadar güzel birşey değil aslında. Zaman zaman ben de "ah bir zengin olsam" dediğim olmuyor değil ama bu haberleri gördükten sonra "lan otur oturduğun yerde, git bin otobüsüne işe geç kalıcan" şeklinde kendimi azarlıyorum. Parayla mutluluğu yakalıcam derken hayatından, sağlığından olmak çok üzücü. Umarım iyileşir.

Geçmiş zamanda idolümdü rol modelimdi. Bu kesinlikle beni de çok üzdü. Yaptığı şey doğru değil ve kimse bunu tasvif etmiyor zaten. Lakin hepimiz insanız ve düşebilir, hata yapabiliriz. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Yüzündeki çocuksu gülümsemeye hala ilk günkü gibi hayranım.

25.07.2018

Yazık gerçekten. Özellikle Disney'den çıkan çocuk yıldızların başına hep bu tarz olaylar geliyor. Bu süreçte neler yaşıyorlar da hepsi teselliyi uyuşuturucuda buluyor? Amerikan şov dünyasında şöhret sahibi olmak için iğrenç yollardan geçildiği biliniyor. Çocuk yaşta kim bilir başlarına neler geliyor düşünmek istemiyorum. Araştırılıp aydınlatılsın diyeceğim de dünya medya sektörü bu sapıkların elinde olduğu müddetçe zor.

TÜM YORUMLARI OKU (35)