Ünlü Sanatçı Mustafa Alabora'nın Ölümden Döndüğü Trafik Kazası Periscope Yayınında!

İstanbul Şile'de karşı yönden gelen ve hatalı sollama yapan bir otomobil, tiyatro ve sinema oyuncusu Mustafa Alabora'nın kullandığı otomobile çarptı. Çarpan otomobili kullanan kişinin, o anlarda yaptığı Periscope yayınında adeta kazaya davetiye çıkardığı görülüyor.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
25.07.2016

ne mal adamlar var ya brisinin 10dkkalık eglencesi baskalarının hayatını böyle karartıyor aq at kafası götüne güveniosan cık pistte sür aq yanında en az 10 yıllık 1.3 motor opel corsayamı artislik yapıosun o arabayla havan kime aq

25.07.2016

Baylar bayanlar, ölenin arkasından ağzınıza geleni savurmadan önce konuyu anlatayım. S2000 ve Corsa 4 kişilik arkadaş grubu gezmeye giderlerken, S2000'in sağ koltuğunda oturan çocuk yayın açıyor. Aracı süren çocuğun yayında konuşması ve sigara içmesi dışında yayın ile ilgili yaptığı hiçbir şey yok. İkinci olarak, kaza şöyle gerçekleşmiş; S2000'i kullanan genç arkadaş yolun tek şeride düştüğünü fark etmediği için kamyonu sollarken karşıdan gelen araç ile kafa kafaya çarpışmışlar. Kaza yapılan yer tam olarak tek şeride düşen yer. Yayında S2000 90-100 arası bir hızla gidiyor ortada 200km hızlık bir durum yok. Son olarak S2000 sürücüsü arkadaş hayatını kaybetmiş. Emniyet kemeri takmadıkları için ve kafa kafaya karşıdan gelen araç ile çarpıştıkları için durumları ağırdı.

25.07.2016

"Şile yolunda 200le giderken anamın amını gördüm " isimli eseri izlediniz şimdi sırada hava durumu -.-

TÜM YORUMLARI OKU (6)