Ünlü Rapçi Ezhel'in Eski Sevgilisi Ecem Güvenciler'in Mastürbasyon İtirafı Olay Oldu!

Ünlü rapçi Ezhel'in eski sevgilisi Ecem Güvenciler'in katıldığı bir programda mastürbasyon yapmayı nasıl öğrendiğini anlattığı anlar olay oldu!

2011 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışması ile tanınan Ecem Güvenciler, bir dönem ünlü rapçi Ezhel ile yaşadığı ilişkiyle de gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Güvenciler, bu kez de mastürbasyon itirafı ile gündeme geldi. Ecem Güvenciler'in mastürbasyon yapmayı nasıl öğrendiğini anlattığı anlar olay oldu.

İşte o anlar 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Emrullah Erdinç, Dilan Polat'ın Cezaevinden Çıktığını Söyleyen Bircan Bali'ye Sert Çıkıştı!
İsim Vermeden Yerden Yere Vurdu: Eylül Öztürk'ün Manidar Göndermesinin Deniz Akkaya'ya Olduğu Düşünüldü!
Birbirlerine Girdiler: Dilan Polat'ın Avukatı Hüseyin Kaya Bircan Bali'ye 'Medya Artığı' Deyince Kıyamet Koptu

Popüler İçerikler

Selçuk’ta Başlayan Yangın Kuşadası’na Ulaştı, Büyümeye Devam Ediyor
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
YORUMLAR
06.06.2024

Her şeyi her konuyu her anınızı anlatmak zorunda olduğunuzu size kim söyledi ?!? Yeter, kendinize saklayın. Bu tarz kanalların ve röportajların b.ku çıktı bence artık.. mide bulandırıcı bi hal aldı.. saçma sapan itiraflar/anılar, bize ne yaa bunlardan..

06.06.2024

Güyya konukların hepsi sanatçı/ünlü vs , muhabbetler full belden aşağı.. Ne bi kültür birikimi ne bi öğretici bilgi ne sanatla ilgili bi soru/cevap, ne meslekle ilgili öğretici bi tavsiye.. En çok gençler takip ediyor bu Youtube kanallarını ve Podcast'leri. 60 yaşındaki teyzeler değil. Böyle mi örnek oluyorsunuz gençlere ?!

06.06.2024

Gerçekten ya, sabah sabah midem bulandı ya 🤮 İşin hiç ayıp, yasak kısmında filan değilim ama gerçekten her boku bilmemne olmak adına, o bilmemnenin içini siz doldurun, anlatmak, artık gerçekten yeter ya! Böyle cool olmuyorsunuz ki, aksine varoş oluyorsunuz 👎🏻

güya şu gösterilmeye çalışılıyor kadınlarda artık böyle şeyleri konuşuyorlar ,anlatıyorlar oysa böyle bişeyin kadın hakları ile alakası yok bun tamamen cahillik zevzeklik

birde pişkin pişkin anlatıyorlar amaç ney burda artık kadınlarda böyle şeyleri anlarıyor bumu yalnız böyle şeyleri anlatmanın kadınların özgürlüğü ile alakası yok bunun tamamen cehaletle alakası var ünlü repçi ezhelin kız arkadiı kim ayrıca tanımıyoruz tanımakta önemli değil

TÜM YORUMLARI OKU (35)