Ünlü Rapçi Ceza Instagram Hesabından Dinleyicileri Eleştirdi! Sosyal Medyada Ceza'ya Tepkiler Yağıyor: #YakışmadıCeza

Rap müziğinin önde gelen isimlerinden Ceza, Instagram hesabından bir gönderi paylaştı ve ‘Underground Rap’ üzerinden sert eleştiriler de bulundu. Ceza'nın sözleri, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Sayedar ve Önder Şahin ile yaptığı ‘Komedi v Dram’ şarkısının dinleme sonuçları iyi değildi.

Bu konu üzerinden eleştirilerini paylaşan Ceza, “Derdiniz gerçekten underground olsa bu parça da milyon olurdu ama maalesef değil” dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama sonrasında Twitter'da tepkilerin odağı oldu.

İşte sosyal medyada Ünlü rap sanatçısı Ceza'ya verilen tepkiler;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Başarılarıyla Rap Müziğin Erkeklere Ait Olmadığını Kafalara Vura Vura Göstermiş 13 Kadın Rap Sanatçısı
Hedefte Z Kuşağı Var: Kılıçdaroğlu CHP Kurultayında Salona Rap Müzikle Girecek
Ruh Halini Anlatan Rap Şarkı Hangisi?

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
07.08.2020

Ceza'nın demeye çalıştığı şey eğer bu ise haklı; Yıllardır yeraltında taş gibi parçalar yapıldı, anlam ve özen dolu şarkılar döndü ve bir türlü ilgi, rağbet göremedi ama şimdi kıçı kırık tipler gelip aşırı autotone, trap, mumble ile saf bir kitle edindi ve rap çok da hoş yayılmadı. Youtuberlar da işin içine girdi ve zaten büyük bir çoğunluğu da rapten anlamayıp aynı zamanda sesleri de uygun olmadığı için bol bol autotone arkasına saklandı. Gerçek dinlenmeyi hak eden parçalar hala kıyıda köşede dururken yeni yetme tiplerin haksız dinlenmesi (yani popülerite ve gündem peşinde koşan sevimsizlerin, rap camiasının itici kısmına bağlanması) rahatsız edici şey. Adam para peşinde falan değildir, bence demeye çalıştığı şey buydu.

Ben fero, ezel gibi auto tune kekolarını başımıza kral yaptınız adam tabiki de haklı. Zaten son yıllarda ülkede ki müzik zevkini iyice çöpe çevirdiler. Eğitim olmazsa, sanat eğitimi olmazsa sonuç; ucuz müziklere talimiz!

10.08.2020

Ben Fero'yu bilmem de Ezhel'in Ais Ezhel olduğu zamanları bir ayrı güzeldi bilir misin bilmiyorum da. 'Hayat Dersi', 'La Bebe', 'Sekiz', 'Koydular' gibi işlerden buralara nasıl düştü bu adam arkadaş? Aklım almıyor. Ais Ezhel, Server Uraz, Patron, Şehinşah, No.1, Red, Keişan ve daha nicesi bir girdi bu tarza da üfleyip götürdüler o mükemmel ve özgün tarzlarını. Korku filmi gibi. Şimdi camia; yüzünde 26 tane dövme olan, ebemkuşağı gibi rastaları ile kıçı kırık jestler mimikler yapan özenti 'lil' kaynıyor. Rapin tanınan haline bak. Yazık.

07.08.2020

Olay şu ki 90 ve milenyum yıllarında gangsterler ve serseriler rapçi olmaya çalışıyordu şimdi ise rapçiler gangster ve serseriliğe özeniyor ceza killa sago bu adamlar gerçekten zor şartlar altında taş gibi parçalar klipler çıkarttılar ama o şarkıları çoğu kişi bilmiyor bence buna sitem etmiş

TÜM YORUMLARI OKU (22)