Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye Takipçilerinden Gelen Küçük Dilinizi Yutturacak İtiraflar

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci takipçilerinden gelen itirafları yayınlamaya ve cevaplamaya devam ediyor. Her akşam etkinlik düzenleyen Ezmeci'ye ağzınızı açık bırakacak birçok soru geliyor. Biz de Ezmeci'ye gelen son soruları derledik.

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'yi televizyon ekranlarından iyi tanıyoruz. kadınlarda dişil enerjiyi yükseltmek için verdiği tuzlu su önerisiyle de öne çıkan bir isim.

Şu sıralar Beyaz TV ekranlarında 'Yeni Baştan' isimli programı sunan Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları da yayınlayıp cevaplamayı ihmal etmiyor.

Her akşam Instagram'dan soru sorulmasını isteyen Ezmeci'ye birbirinden şoke edici sorular geliyor. Biz de Ezmeci'ye gelen son soruları derledik.

Bakalım hangisi sizi şaşırtacak?

İnsanlar neler yaşıyor, nasıl bir hayatın içinde! Çok garip...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Psikolog Esra Ezmeci Çok Fazla Cinsellik Paylaşmasının Nedenini Açıkladı!
Böylesini İlk Kez Duyduk! Bir Kadının Erkekte Aradığı İlginç Kriterler Tartışma Yarattı!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
29.08.2023

Kaynından yanlışlıkla nasıl hamile kaldın acaba azgın gelin? Bir de kocamı seviyom yazmış… Maşallah…ama ahlaksız olan netflix, konserler, “bekar” öpülen gençler…. Bunlara ahlaksız demek bile az gelir az…

29.08.2023

Olur mu diziler,filmler suç onlarda kendilerinde hiç suç yok sütten çıkmış ak kaşık hepsi neymiş tv de yayınlanan ne varsa onlar yönlendiriyormuş benim içim de var demiyorlarda eski Türk filmlerini izleselerdi bütün suç o filmlerde olurdu hele de Coşkun Göğen ve Nuri Alçonun filmleri😅😅😅

29.08.2023

Boyle seyler ancak bizim ulkede viral olur, esra da unlu olmanin bugunu bulmus. Ve eminim cogu mesaji da kendi kendine fake hesaplarla atip yayinliyor sirf gundemden dusmesin diye.

29.08.2023

Benim yorumlarım: kebap tüylü şeftaliden ise özlenmez. Kocan orasına acı biber sürsün, ilişkiye gir, alet büyükmüş gibi yanarsın işte. Kaynınla ilişkiye girmekte bir yanlışlık yok, hamile kalman yanlışlıkla olmuş, hamile kalmadığın sürece başkalarıyla ilişkiye girmende bir yanlışlık yok, yolun açık olsun yollu hanım.

TÜM YORUMLARI OKU (19)