Ünlü Oyuncu Teşkilat Dizisinden Ayrıldığını Sosyal Medyadan Duyurdu!

TRT'nin sevilen dizisi Teşkilat, yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle izleniyor. İki sezon boyunca dizide Serdar karakterine hayat veren oyuncu Çağlar Ertuğrul ayrılmış, yerine ise Murat Yıldırım gelmişti. Bir oyuncu daha sosyal medya hesabından diziye veda ettiğini duyurdu.

TRT1'in Tims&B Productions imzalı dizisi Teşkilat, yayınladığı ilk günden beri büyük bir izleyici kitlesine sahip.

MİT'te yer alan bir ekibin başından geçen olayları anlatan diziye ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul veda etmiş ve Murat Yıldırım kadroya dahil olmuştu.

Başrollerinde Deniz Baysal, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin gibi isimlerin bulunduğu dizinin son bölümünde Sermet karakteri vurulmuştu.

TV100'ün haberine göre; Sermet karakterine hayat veren Altay Uluışık, son bölümle birlikte diziye veda etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu '' Oyuncusu olmaktan gurur duyduğum Teşkilat dizisinden 59.bölüm itibariyle karakterin bitmesi sebebiyle ayrılmış bulunmaktayım. '' dedi.

Ayrıca ''Başta yönetmenlerim Burak Arlıer, Burak Müjdeci, Gül Sarıaltın, Ketche olmak üzere emek veren bütün oyuncu arkadaşlarıma, kamera arkasındaki ekip arkadaşlarıma, yapım şirketimiz Tims&B'ye en önemlisi, bizi yalnız bırakmayan siz değerli seyircimize teşekkür ederiz.'' diyerek projeden ayrıldığını duyurdu.

İlginizi çekebilir;

Teşkilat 59. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Teşkilat Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
15.01.2023

Teşkilat Dizisi Çalıntı Çıktı. https://www.yenicaggazetesi.com.tr/trtnin-dizilerinden-teskilat-calinti-mi-flas-iddia-yargiya-tasindi-612579h.htm

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ