Ünlü Oyuncu Jennifer Lawrence'ın Hollywood'taki "Eşit Ücret" Açıklaması Tekrardan Gündem Oldu!

2022 yılında ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, erkek oyuncuların kadın oyunculardan .ok daha fazla kazandığını dile getirmiş akabinde de gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü komedyen Ricky Gervais ise asgari ücretli çalışanları da göz önüne kalarak bu açıklamaya sessiz kalmadı!

Aramızda Ricky Gervais'i bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Kendisi ünlü bir komedyen ve başarılı da bir oyuncu.

Komedyen olmasının yanı sıra yaptığı 'ofansif' şakalarla son zamanlarda birçok hedefin odağında.

Gervais bu sefer de Jennifer Lawrence'ın "eşit ücret" açıklaması üzerine öyle bir açıklama yaptı ki... Herkes dumur oldu desek abartmayız.

"Jennifer Lawrence erkeklerin ve kadınların 'eşit ücret' almasını söylemişti. Ve başardı da. Şimdi de sokaklarda hemşireler ve fabrika işçileri 25 yaşındaki insanların yıllık nasıl 52 milyon dolara çalıştığını protesto ediyorlar."

Diyerek Gervais, Jennifer Lawrence'ın 'eşit ücret' isteyerek diğer asgari ücretle çalışanları düşünmemesini eleştirdi.

Jennifer Lawrence 2022'nin Eylül ayında erkek oyuncuların 'çok çok fazla' kazandığını ve kadın aktörlerin ise bu kazancın yanından bile geçmediğini vurgulamıştı."

"Sahip olduğum cinsel organım yüzünden mi daha az kazanıyorum?" tepkisiyle gündeme adeta oturmuştu Lawrence.

Bir başka röportajında ise Ricky Gervais, Martin Scorsese ile aynı noktada buluşmuşlardı. Martin Scorsese, oyunculuğun artık yetenekten ziyade dış görünüşten ibaret olduğunu dile getirmişti.

Siz bu eleştiri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir:

Amerika'nın İlk Kadın Dövme Sanatçısı Olarak Tarihe Geçerek Tüm Kadınlara İlham Olan Maud Warner'ın Hikayesi
Yaptırdıkları Birbirinden Kötü Dövmelerle Hepimizin Uzun Uzun Hayatı Sorgulamasına Sebep Olmuş Kişiler
Pearl ve X Filmlerinin Yıldızı Mia Goth'un Bir Set Çalışanını Darp Ettiği İddia Edildi!

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
15.01.2024

O kadar sevmiyorum ki su herifi! Jennifer lawrance senede 52 milyon kazandigi film serisi the hunger games 1.film 695,2 milyon dolar 2.film 865 milyon dolar 3.film 755 milyon dolar 4.film 661 milyon dolar gise yapmis. Toplam 3 milyar gise, 500 bin film butcesi yani yapimcilarin cebine 2,5 milyar dolar kar kalmis ve kadin bu paradan hepi topu 50 milyon almis! Mesela ne kadar para alsaydi film basi 20 bin dolar mi? ne salak insanlarsiniz ya! Senin neden o zaman 160 milyon dolarin var madem esit ucret diyosun sen de yasitlarinla ayni parayi al!

Bak kendin yazmışsın yapımcı 2.5 milyar kazandı oyuncu o 2.5 milyarın içinden 50 milyon aldı diye.. pardon 500 milyonun içindeki maliyetten 50 milyonu bu kadına yapılan.. şimdi tekrar bir daha bak yapimcilarin %99 u erkek.. ve kadınlar bu sektöre girmek için hünerlerini konuştururken erkekler eğitimlerini ve yeteneklerini konuşturuyor.. ayrıca hiç bir film falanca kadın oyuncu var diye gişe de tutmaz ama erkek oyuncu var diye yüzlerce film hasılat rekoru kırdı.. boş bomboş bir muhabbet..

18.01.2024

Son filmi sade bunun sayesinde rating almıştı. Ne yazık dediği doğru ama sebebi yine kendisi. Kadın cast seçiminde en önemli şey güzellik. Erkekte de önemli ama yetenekte önemli. Mesela castda çirkin erkek , şişman erkek. Kısa uzun erkek , hepsi için ayrı cast seçiliyor. Çirkin kadın arandiginda güzel kadına gözlük takılıyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ