Onedio Logo

Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç'in Talihsiz Anları: Galada Elbisesi Yırtıldı

Kapak Görseli

Disney'in son anda iptal ettiği ve halen tartışmaların devam ettiği 'Atatürk' filminin dün gerçekleştirilen galasında ünlü oyuncu Esra Bilgiç, elbisesiyle zor anlar yaşadı.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, galada talihsiz anlar yaşadı.

Dijital platform Disney Plus'ın yayınlamaktan vazgeçmesiyle gündem olan Atatürk filmi galası gerçekleşti. Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı yapımda Songül Öden, Esra Bilgiç gibi isimler de yer alıyor.

Dijital platform Disney Plus'ın yayınlamaktan vazgeçmesiyle gündem olan Atatürk filmi galası gerçekleşti. Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı yapımda Songül Öden, Esra Bilgiç gibi isimler de yer alıyor. Görseli

Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Halime Sultan' olarak hafızalara kazınan Esra Bilgiç galaya siyah uzun kuyruklu ve derin yırtmaçlı elbisesiyle geldi.

Esra Bilgiç, 'Atatürk' filminin galasında az daha elbise krizi yaşıyordu. Siyah kombiniyle gecede boy gösteren oyuncunun, galaya katılan bir kişi tarafında elbisesine basıldı.

Snob Magazin'in haberine göre, Esra Bilgiç'in bu anlardan sonra elbisesi yırtıldı.

Oyuncu durumu fark etmeden kuyruğunu tutarak gala salonuna gittiği görüldü.

Popüler İçerikler

Holding Korumaları Tarafından Dövülerek Öldürülen Erol Eğrek’in Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Holding Korumaları Tarafından Dövülerek Öldürülen Erol Eğrek’in Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Sedat Peker Hakkında Bomba İddia: “Devlet Bahçeli ile İki Kere Telefonda Görüştü, Sedat Peker ile MHP Barıştı”
Sedat Peker Hakkında Bomba İddia: “Devlet Bahçeli ile İki Kere Telefonda Görüştü, Sedat Peker ile MHP Barıştı”
“Halkın Döviz Alması Yasaklansın”: AKP’li Vekil, Dövize Yönelimin Engellenmesini İstedi
“Halkın Döviz Alması Yasaklansın”: AKP’li Vekil, Dövize Yönelimin Engellenmesini İstedi
YORUMLAR
24.10.2023

Pamuk Prenses gibi 1 kilometre uzunluğunda Elbise giyerse; illaki basan olur ama yanında 7 Cüceler olsaydı elbisesini havada tutarlardı ve kimsede basmazdı.

24.10.2023

Pamuk prenses? Bir kilometre elbise? Rapunzelin saçıyla mı karıştırdın

Pasif Kullanıcı
24.10.2023

Astağfirullah Halima Baji

25.10.2023

BASANIN SAYGISIZLIĞI,YANLISLIKLA BILE OLSA AFFI YOK YANI.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ