Ünlü Oyuncu Cem Davran'ın Kemal Kıçıldaroğlu Paylaşımına Yorum Üstüne Yorum Yağdı

Ünlü oyuncu Cem Davran, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkatleri üstüne çekti. Davran, CHP Genel Başkanı  Başkanı ve Türkiye Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında düşüncelerini paylaşınca, Twitter'da artı arkası kesilmeyen bir yorum trafiği başları. Cem Davran'ın bu paylaşımı olay oldu. 👇🏻

Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Cem Davran, son dönemlerde ekranlardan uzakta yaşayan isimler arasında.

Özellikle Ruhsar ve Kahpe Bizans yapımlarından akıllarımıza kazınan Cem Davran, son olarak Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler serisinde karşımıza çıkmıştı.

Sosyal medyayı son derece aktif kullanan Cem Davran, 635,6 bin takipçisi bulunan Twitter hesabında, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili düşüncelerini paylaşınca yorum yağmuruna tutuldu.

Davran, "Kemal Kılıçdaroğlu çok iyi bir insan ve çok kıymetli bir devlet adamı, dilerim enerjisiyle, tecrübesiyle uzun yıllar var olur, orada olur, dualarım onunla." dedi.

twitter.com

Kendisini destekleyenler, fikrine katılmayanlar ve yeni bir bakış açısıyla yaklaşanlar yorumlara doluştu. Kimileri Mansur Yavaş'ın aday olması gerektiği konusunda çıkarımlar yaptı.

Eleştirilere karşı ünlü oyuncunun yazdıklarının yanlış anlaşıldığını savunanlar ve yazılan Tweetin alt anlamını çıkaranlar Davran adına açıklamalarda bulundu.

Paylaşımın altına "Kemal Kılıçdaroğlu niteliğindeki bir siyasetçiye çok ihtiyacı var bu ülkenin." şeklinde yorumlar geldi.

"Oy oranlarına dahi bakmadan 6’lı masada herkese eşit söz tanıması bile nasıl önemli."

Olumlu yaklaşımların yanı sıra Cem Davran'ı bu düşüncesi konusunda esprili bir dil kullanarak eleştirenler de mevcuttu tabii ki.

"İronidir ironi."

Sanatçı bu olayların üstüne "İnanın iyi insan olmak her şeye yeter. Fikri, düşüncesi ne olursa olsun fark etmez, iyi olsun yeter." yazdığı yeni bir paylaşım yaptı.

twitter.com

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? 

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

İddia: Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener Anlaştı, Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olacak

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR
01.03.2023

Bunlarda 2023 mayıstan sonraki yalakalar.

Sadakatsiz Volkan'ın yorumunu ciddiye alıp niye buraya taşıdınız ki :( Adalet ve samimiyetten bahsedecek en son kişi kendisi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ