Ünlü oyuncu Bülent Parlak ile Ahmet 'Jahrein' Sonuç arasında yaşanan gerilimde ikili için mahkeme yolu gözüktü. Yılmaz Güney anması üzerinden başlayan tartışma ikiliyi olduğu gibi sosyal medyayı da farklı kutuplara böldü.
Ünlü oyuncu Bülent Parlak ile Ahmet 'Jahrein' Sonuç arasında yaşanan gerilimde ikili için mahkeme yolu gözüktü. Yılmaz Güney anması üzerinden başlayan tartışma ikiliyi olduğu gibi sosyal medyayı da farklı kutuplara böldü.
Bu sözlerin ardından ise Bülent Parlak Jahrein'i Twitter'dan engelledi.
Jahrein'in iddialarının asılsız olduğunu belirten Parlak tüm bunların eşi ve onun avukatı tarafından daha sonrasında yalanlandığını da dile getirdi.
Yılmaz Güney'in affedilemez hataları olduğunun farkında olduğunu da belirten Parlak tüm bunların sonrasında ise 'Seninle mahkemede hesaplaşacağız!' diyerek yüce adalet makamının yolunu gösterdi.
Hamile karısını bırakıp başka kadınla evlenme, O kadının kafasına bardak koyup ateş etme, Mekanda tartışınca kızıp giden kadını araba ile çarparak uçurma, 15 yaşında kıza aşk mektupları gönderme, 15 yaşındaki çocuğa yüzük vb pahalı hediyeler gönderip sonunda evlenme, hakim öldürme, barda tartıştığı 2 kişinin boğazını kesme, sarhoş araba sürerken küçük bir kız çocuğu öldürme. Uzar gider Yılmaz abinizin vukuatları. Tırnağı bile etmezmişiz. İstesek de edemeyiz zaten herifteki cvye bak.
la domatis 30 lira olmuş bu neyin kavgasi
Yılmaz Güney'i savunan adamlarla aynı ülkede yaşamak zorunda olmak ne acı. Kaldı ki kendisi bile yaşamadı bu ülkede siktirolup gitti.