'Ünlü Olma Evliliği Hiç Düşünmüyordum' Diye Direten Berfu Yenenler'e Hülya Avşar'dan İmalı Laflar

Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olan Berfu Yenenler yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturdu. Eser Yenenler ve evliliklerinde yaşadıkları problemler hakkında konuşan isme Avşar'ın verdiği yanıtlar ayrı olay oldu!

Şu sıralar Talk Show Perileri isimli YouTube programıyla ve programda yaptığı açıklamalarla bir an olsun gündemden düşmeyen Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın YouTube kanalına konuk oldu.

2019 senesinde Eser Yenenler ile dünyaevine giren ardından, oğulları Mete ve Kuzey'i kucağına alan Yenenler programda yaptığı açıklamlarla dikkat çekti.

Yenenler ile 'Çift Terapisi' isimli bir gösteri sahneleyen ünlü isim, "Evli olmanız, sahne performansınızı etkiliyor mu?" sorusuna verdiği yanıtla gündeme damgasını vurmuştu.

Detaylardan burada bahsetmiştik 👇

Berfu Yenenler Eşi Eser Yenenler'le Kuliste Bağıra Çağıra Kavga Ettiğini İtiraf Etti!

Eşiyle kavga ettiklerini açık açık söyleyen Yenenler'in programın devam eden dakikalarında ünlü olmak gibi bir amacı olmadığını söylediği anlar ilgi çekti.

Bu sözlere karşılık Avşar konuyu detaylıca masaya yatırmayı seçti ve olay bir imada bulundu. Hülya Avşar, “Eser gibi bi çocuğa sen yürümüşsün cidden hiç yokmuş öyle bir çaban” vurgusuyla hem dikkat çekti hem de her zamanki gibi lafını sakınmadı.

"Güzellik yarışmasına katılmışsın, Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün, ünlü olmak hiç aklında yokmuş maşallah!" ifadelerini kullanan Avşar'ın sözleri dikkat çekti.

İşte o anlar 👇

İlginizi Çekebilir:

Aşk Kaç Beden Giyiyordu? Hadise'nin Arşa Çıkmış Kriterleri ve 'Erkeğin Maddi Gücü Önemli' Sözleri Tepki Çekti
Onlara Çifte Bayram! Kurban Bayramı'nda Konser Verecek Ünlü İsimlerin Sahne Ücretleri Yine Gündem Oldu
Elle Style Awards'da Kırmızı Olsun Üç Kuruş Fazla Olsun Diyen Defne Kayalar'ın Meraklı Hallerine Olay Benzetme

Popüler İçerikler

Ekonominin Patronu Mehmet Şimşek'ten Asgari Ücret Açıklaması: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değil"
Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
YORUMLAR
04.06.2024

konuk arkadaş, karşısındakinin farkında değil sanırım..toparlama çabası falan boşuna..neyin ne olduğunu az çok herkes anlayabiliyor..ayrıca tebrik ederim hülya avşarı, meşhur olmak için eser gibi birine bile yürümeyi göze almışsın güzel laf :):): kavgada söylenmez, dicem ama haklı

Hülya Avşar’dan hiç hazetmem normalde apır sapır konuşur ama bu kez harbiden çok doğru konuşmuş 😅

04.06.2024

Eee kızım birkaç yıldır çıktın piyasaya saçma sapan programlarına davet ettiğin isimlere üstten konuşmalar TV8 koca sponsorlu çalışmalar.. birinin sana gerçeği söylemesi lazımdı hülyacığım yapmış hemde mis gibi miss..

TÜM YORUMLARI OKU (13)