Ünlü Matador Victor Barrio Canlı Yayında Boynuz Darbesiyle Can Verdi

İspanya'nın doğusundaki Teruel kasabasında düzenlenen boğa güreşinde, ödüllü bir matador, canlı yayında binlerce kişinin gözü önünde feci şekilde can verdi.

Victor Barrio, boğanın ölümcül boynuz darbesiyle ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan 29 yaşındaki matador için artık doktorların yapacağı bir şey kalmamıştı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; Barrio’nun eşi Raquel Sanz da arenada müsabakayı izleyenler arasındaydı.

Her yıl yaklaşık 10 ölüm yaşanıyor.

Kurallar gereği yaklaşık 550 kilogram ağırlığındaki Lorenzo adlı boğanın soyu kurutulacak. Bunun için de Lorenzo’nun annesi mezbahaya gönderilecek.

Video:

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
10.07.2016

her şeyi anladım da neden boğanın soyu kurutuluyor anlamadım. dövüşü boğa kazanmış işte matadora verilecek ödülü ona versenize. boğayı öldürseydi çoğafedersiniz matadorun çükünü koparacak mıydınız ? aslında öyle olsa çok şahane olurdu muhtemelen kimse matador olmaz bu vahşet de biterdi.

10.07.2016

Sen doğada ki bir canlıyı sırf insanları eğlendirmek için bir alana koy. Ve bu alanda çoğunlukla onlar ölsün, amaç onları öldürmek olsun. Ve bu hayvan en doğal içgüdüsü ile "hayatta kalmaya" çalışırken, sen kaybettin diye bu hayvanın soyunu kurut. Dünya'nın hakim ırkı olmak ne güzel değil mi? Bir meteora bakar gerçi o da, neyse...

Pasif Kullanıcı
10.07.2016

Hayvanlara eziyet eden insanlara hiç üzülmüyorum. Şu kadar ki, Türkiye'de de bir sokak kedisinin boynuna ip bağladıktan sonra tekme ile denize atan ve yasalar önünde insan diye adlandırılan değersiz yaratıklar var. Ülke olarak biraz da kendi sokak hayvanlarımız için kayda değer bir şeyler yapma çabasına girsek çok iyi olur. İspanyanın, boğa arenası ile gösterdiği yasal vicdansızlığa zaten denilecek hiçbir şey yok. BÜTÜN HAYVAN DÜŞMANLARININ ALLAH BELASINI VERSİN!. Derdini anlatamayan hayvanlardan ne isterler ki!.

TÜM YORUMLARI OKU (32)