Ünlü Markanın Eski Ceo'su Mike Jeffries Çocuklara Yönelik Cinsel İstismar Suçlamalarının Ardından Tutuklandı

Geçtiğimiz aylarda patlak veren ve yüzlerce insanın mağdur olduğu öğrenilen Puff Diddy olayının ardından ünlü bir markanın eski Ceo'su olan Mike Jeffries'in de reşit olmayanlara cinsel istismar uyguladığı öğrenildi.

Amerikan giyim şirketi Abercrombie & Fitch’in eski CEO’su Mike Jeffries'ı daha önce karıştığı iddialar ve yaptığı ırkçı söylemlerle duymuş olabilirsiniz.

Ünlü bir markanın eski Ceo'larından Mike Jeffries ve partneri Mathew Smith hakkında ortaya çıkan iddialara yine kan dondurdu.

Daha önce yakın arkadaşı ve markanın fotoğrafçısı olan Bruce Weber, ünlü tacizcilerin ifşa edildiği bir akımla gündeme gelmişti.

Geçtiğiniz aylarda ortaya çıkan Puff Diddy davasının ardından ünlüler camiasıyla ilgili ortaya atılan mide bulandıran iddialar artmış ve pek çok isme ağır suçlamalar yönetilmeye başlanmıştı.

Skandalın detaylarından bu yazımızda bahsetmiştik 👇

Hollywood'un En Karanlık Skandallarından Biri: Sean Diddy Combs Davasının Derinliklerine Birlikte İnelim

Önce Epstein davası, ardından Puff Diddy'nin kan donduran partileri derken şimdi de bu ünlü markanın eski Ceo'su Mike Jeffries'in reşit olmayanlara cinsel istismarda bulunduğu öğrenildi.

80 yaşındaki Mike Jeffries'in markanın altında çalışan genç erkekleri içeren bir cinsel istismar ağı kurduğu söyleniyor.

Matt Smith ve Jim Jacobson ile düzenledikleri tekne paritlerinde genç erkeklere cinsel istismar uygulama ve alıkoyma suçlamalarından gözaltına alınan Jeffries'in tutukluluğuna karar verildi.

BBC'nin yürüttüğü araştırma kapsamında iletişime geçilen 12 erkek, 2009 ve 2015 yılları arasında 79 yaşındaki Jeffries ve 60 yaşındaki İngiliz partneri Smith tarafından cinsel istismara uğradığını anlattı.

İlginizi Çekebilir:

Ortaya Atılan İddiaların Ardından Suçlu Bulunan Puff Diddy Hakkında Mide Bulandıran Yeni Bilgilere Ulaşıldı
Balkondan Düşerek Hayatını Kaybeden Eski One Direction Üyesi Liam Payne'in Otel Odasından İlk Görüntüler
Kanatlarıyla Podyumda Süzülen Victoria's Secret Meleklerinin Yıllar Önceki Haliyle Şimdikini Karşılaştıralım

Popüler İçerikler

İlk "FETO" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu
Osimhen'nin Röveşatası Kaç Metre? Galatasaray'ın Yıldız Golcüsünün Antalyaspor'a Attığı Gol Gündemde
Ankara’daki Terör Saldırısı Sonrasında Devlet Bahçeli’den İlk Mesaj: “Mücadele Azmimizi Kıramayacaklar”