Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar, Güldür Güldür'de Nureddin Nebati Skecinin Sansüre Uğramasına Tepki Gösterdi

Geçtiğimiz günlerde Güldür Güldür'ün yeni bölüm fragmanında gösterilen ancak sansüre uğrayarak yayınlanmayan Nureddin Nebati skecine bir tepki de ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi. Şahan Gökbakar, 'Eeee? Peki skeci yayınlanmayan oyuncuların ve yapımcının bu duruma karşı bir çift sözü, bir duruşu bir tepkisi olacak mı? Ya da devam mı aynen?' dedi.

Takip edenler bilirler; Güldür Güldür'ün yeni bölüm fragmanında gösterilen ve Twitter hesaplarında da hala duran Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili bir skeç yayınlanmadı.

Haliyle bunun kim tarafından sansüre uğradığı ve neden yayınlanmadığı da merak konusu oldu. Bu yüzden de tepkiler gecikmedi!

İşte fragmanda gösterilen o skeç:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

Günler Öncesinden Duyurulmasına Rağmen Güldür Güldür'deki Nureddin Nebati Skeci Yayımlanmadı!

İşte buna bir tepki de ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi!

twitter.com

Gökbakar, sağlık bakanı ile yapılan skeçlerde sorun olmadığını halde neden ekonomi bakanıyla ilgili skecin sansüre uğradığını sordu...

twitter.com

Ayrıca başarılı bir yapımın artık o kanalda olmaması gerektiğini de ekledi...

twitter.com

Bakalım kanaldan, yapımcılardan ya da herhangi bir oyuncudan bu konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi?

Şöyle bilgiler de dolaşıyor, ne derece doğru, olayın aslı ne bilemiyoruz...

twitter.com

Gelişmelerin takipçisiyiz!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
09.05.2022

bakan bu repliklerden farklı birşey söylemiyordu ki zaten , neyi sansürlediniz ?

09.05.2022

Gelişmemiş veya gelişmekte olan toplumların en büyük sıkıntılarından biri de bu " Fikir ve eleştiri özgürlüklerine adapte olamamak." Fikirler hür, vicdanlar hür, düşünceler hür olmalıdır ta ki sınırları aşıp hakaret noktasına varmayıncaya dek. Peki neden böyle hür bir toplum gerekli? İllaki muasır medeniyet olmak için bu olmazsa olmaz mı? Evet mutlak suretle bunların olması gerek çünkü muasır bir medeniyetin temeli hür ve bağımsız olmaktan geçer ve yine tamamen hürüm diyebilmeniz için vatanın her karış toprağında bunu haykırabilmeniz,ekonomik,sosyal, ve her alanda mutlak hür olmanız gerekmektedir. Bir an düşünelim sadece bir sözcüğün yasaklandığı bir ülke olsun veyahut bir rengin giyilmesi yasaklanan bir ülke "Kim çıkıp ben tamamen hürüm diyerek haykırabilir demezler mi sen bunu şunu söyleyemiyorken ve bunu giymiyorken nasıl tamamen hürsün ?

09.05.2022

işsizlik konusunda bir çözüm öneriniz var mı ? nebati : var iş bul 😂 aynı nebati hiç farkı yok bunun nesinden rahatsız oldunuz kravatlı taliban lar

TÜM YORUMLARI OKU (13)