Ünlü Katil Netflix'in 'Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi'ne Demediğini Bırakmadı

Gerçek suç draması Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi'nin ana karakterlerinden biri olan Erik Menendez, diziye, yaratıcıya ve Netflix'e ateş püskürdü. Ünlü katil dizinin çok ileri gittiğini iddia etti.

Ryan Murphy'nin yeni suç draması Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story) şu an Netflix'te en çok izlenen yapımlardan biri.

Dizi, 1989 yılında anne ve babasını öldüren Lyle ve Erik Menendez'in hikayesini konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Nicholas Alexander Chavez, Cooper Koch, Javier Bardem ve Chloë Sevigny yer alıyor.

Dizide en çok dikkat çeken sahne ise kardeşlerin anne babasını öldürdükleri sahne. İzleyenler en çok bu kısmın gerçekliğini ve kan donduruculuğunu eleştiriyor. Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi'ni izleyenlerin tepkilerini bu içeriğimizden okuyabilirsiniz:

Netflix'teki 'Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi' Cinayet Sahnesiyle İzleyenleri Dehşete Düşürdü

Ama diziyi eleştiren sadece izleyiciler değil. Variety'nin haberine göre kardeşlerden biri olan Erik Menendez'in eşi Tammi Menendez, Erik'in diziden hiç hoşlanmadığını ifade ettiği bir açıklama paylaştı.

twitter.com

Erik Menendez yaptığı açıklamada "Yalanların ve Lyle'ın yıkıcı tasvirlerinin ötesine geçildiğinde korkunç bir Lyle karikatürü yaratıldığını ve Ryan Murphy'nin bunu kötü bir niyet olmadan yapamayacağını düşünüyorum" diyerek dizinin yaratıcısını eleştirdi.

Bunun yanı sıra Netflix'in işledikleri suçu ve trajedilerini dürüst bir şekilde tasvir etmediğini, acı verici gerçekleri çok ileriye götürdüğünü dile getirdi. Bunun üzerine "Gerçek yeterli değil mi?" diyerek sitemini ortaya koydu.

Siz Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi'ni izlediniz mi? Erik Menendez'in dizinin yaratıcısıya bu denli kızmasına ne diyorsunuz? Yorumlara buyrun...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Rol İcabı Saçlarını Kazıtan Florence Pugh, Geçirdiği Travmayı Anlattı!
Colin Farrell'ın Resmen Döktürdüğü HBO Yapımı 'The Penguin' Dizisine İlk Tepkiler Geldi!
Friends Yıldızı David Schwimmer Yaşadığı Büyük Pişmanlığı Yıllar Sonra İtiraf Etti

Popüler İçerikler

Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
YORUMLAR
24.09.2024

Geçen gün Lyle'a da söyledim. Herkes istediğini düşünebilir. Önemli olan, tek bir gerçek olması. Ama böyle yaparak kendini de üzüyorsun, bizi de yoruyorsun dedim. Haklısın abi dedi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ