Ünlü Kadın Güreşçi Scarlett Bordeaux, Kameralar Önünde Tacize Uğradı!

ABD'de milyonların izlediği WWE'de kadın güreşçi Scarlett Bordeaux tacize uğradı. Amerikan Güreş etkinliği WWE'de maç sırasında soluklanmak için ringin dışına çıkan ünlü güreşçi Scarlett Bordeaux bir hayranının elle tacizine uğradı.

Ligde aktif olarak 2014-2016 yılları arasında mücadele eden Bordeaux, önceki gün Meksika’da bir etkinlikte ringe çıktı.

Bordeaux, “O dönemlerde tam olarak ne olduğunu anlamamıştım fakat daha sonra görüntüleri izleyince açıkça cinsel tacize maruz kaldığımı anladım” dedi.

 Kaynak:

Bordeaux sosyal medyadan da açıklama yaptı.

Sosyal medyadan açıklama yapan ünlü güreşçi “Bir sporcuya ya da sanatçıya izni olmadan yaklaşmak kabul edilemez. Ne olduğunu anlayamamıştım ta ki görüntüleri tekrar izleyene dek. Arkam dönük olmasaydı çok daha farklı davranırdım” dedi.

Kaynak: Medyafaresi

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
19.06.2019

sadece bir sanatçıya ya da bir sporcuya veya bir kadına değil; tüm insanlara izinsiz yaklaşılamaz. sporcu, sanatçı, kadın olmak üstünlük olamaz. yaşanılanlar kötü. geçmiş olsun diyelim

20.06.2019

Sokakta çırılçıplak porno oyuncusu da yürüyebilir! Bu onun önüne gelene vermek istediği anlamına gelmez! Vermek isterse gider konuşur zaten. Bu bir erkeğin ona dokunacağı, taciz edeceği, ya da zaten soyunmuş kaşınıyor mantığıyla davranacağı anlamına da gelmez. Sadece Türkiye değil! İnsanlık olarak ne zaman bu duygularla düşünmeye başlarız, o zaman anca ''medeni'' olabiliriz.

20.06.2019

İnsanlara 45 santimden daha fazla yaklaşamazsınız. Neyse ya kime anlatıyorum gidip elektrik direğine tecavüz edin olm siz.

TÜM YORUMLARI OKU (29)