Ünlü İsimler Kamu Spotunda Gözyaşlarıyla Oynadı: #cankaybediyoruz

Kamu spotu okumak için çağrılan ünlüler, istatistik okuyacaklarını sanırken, ellerine aldıkları ölüm raporuyla duygusal anlar yaşadı. Onlar fark etmeden kamera zaten kayıttaydı...

İstatistik okuyacaklarını sanan 3 ünlü isme trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Gökhan Demir’in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Sanatçıların o an yaşadıkları duygular, #cankaybediyoruz başlığıyla kamu spotu videosu oldu.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
09.12.2016

Fikir güzel fakat keşke daha iyi oynasalardı.

09.12.2016

Yersen tabi. Daha kendi polisini koruyamayan EGM'nin böyle bir kamu spotu çekmesi çok absürt olmuş. Bakınız Rüzgar Çetin davası.

09.12.2016

Ulaştırma sanayinin olduğu ülkelerde halk toplam zaman bütçesinin %25 ini yollara harcar. Ulaştırma sanayinin olmadığı ülkelerde bu rakam %3 tür. İşte açıkça ÖMRÜN YOLLARA NET BİR TRANSFERİ VAR. Dünyanın her yerinde herhangi bir araç saatte 15 milden daha hızlı hareket etmeye başlayınca araçlar artık kendi açtıkları mesafeyi kapatmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Bugün Motorlu protezler(=arabalar) dünyanın her yerinde statü göstergesi olmuş vaziyette. Size bir araç sattıklarında sadece araba satmış olmuyorlar. Benzin istasyonları, yollar, köprüler, trafik, oto tamir merkezlerini de satmış oluyorlar. Yani size paket hareket etme kabiliyeti satıyorlar. Ve karşılığında ömrünüzden çalıyorlar. Böylece siz de yollara düşmüş oluyorsunuz. Zaten üç günlük dünyada başlıyorsunuz o yol senin bu yol benim gezmeye. Yollarda geçirilen ölüm korkusu, panik, bir ömür sakat kalabilme riskini hiç hesaba katmıyorum bile. Gürültü, egzos kokusu, birilerinin hayatına kast etme gerçeğini de varın siz düşünün.

09.12.2016

Büyük olan en iyidir, hızlı olan en iyidir mottosuyla hareket eden bir medeniyet kimseye mutluluk getirmedi işte. Mutsuzluk, korku, acı gözyaşı getirdi. Her yıl binlerce insan bu gereksiz yere oluşmuş trafik adalarında can veriyor. HIZ KÖLELİĞİNDEN acilen kurtulmamız lazım. Araba güçtür, Araba kullanmak zevklidir, TRAFİK HAYATTIR palavrası da züğürt tesellisi oluyor bir bakıma. Yani yine akıldan uzak sadece içgüdülere hitap eden bir EŞYA herkesin hayatını, özgürlüğünü gasp ediyor. ÖZGÜR İNSANLARA GERÇEKTEN BUNA İHTİYAÇLARI OLUP OLMADIĞINI SORUYORUM ŞİMDİ??

TÜM YORUMLARI OKU (6)