Ünlü isimlere yönelik sabah operasyonu magazin dünyasında adeta bomba etkisi yarattı. Aralarında Hadise, İrem Derici, Demet Evgar, Berrak Tüzünataç, Duygu Özaslan ve Dilan Polat gibi isimlerin de bulunduğu 19 kişi ifadeye çağrıldı. Adli Tıp’ta işlemleri tamamlanan ünlüler serbest bırakılırken, olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Evinden alınanlar arasında yer alan Duygu Özaslan ise evine döndükten sonra “Olanlara inanamıyorum” diyerek sessizliğini bozdu.
İşte açıklamasının tamamı...
Bunlar psikolojik baskı ve bunlar daha iyi günlerimiz, bu yapılanlar akp'nin 2026 ve 2027 yılında yapacaklarının teminatı.
GUNDEM DEGISTIRME, "BAK HADDINIZI BILIN BENIM DEDIKLERIMI YAPIN YOKSA BOYLE USTUNUZE COKERIZ" TEHDITLERI INSANLARI SINDIRME... Ne diyeyim biraz daha sabir edin.
lan bizi her gün çeviriyo polis amk bişey olmaz ağlamayın aq halktansınız ya halk böyle işte her gün bu korkuyla yaşıyo