Ünlü Boksör Avni Yıldırım Maçı Ne Zaman? Avni Yıldırım Kimdir ve Nerelidir?

Profesyonel Türk boksör Avni Yıldırım, Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) ' de süper orta sıklet kemerlerinin sahibi Meksikalı Saul Alvarez ile 28 Şubat'ta karşılaşacak. Saul Alvarez ile yapacağı müsabakayı kazanarak altın kemeri Türkiye'ye getirmek istediğini söyleyen Avni Yıldırım maçı için geri sayım başladı. Avni Yıldırım kimdir? Avni Yıldırım maçı ne zaman? Detayları haberimizde sizler için derledik...

Avni Yıldırım Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı 28 Şubat Pazar günü saat 06.00'da başlayacak. Müsabaka Amerika'nın Miami kentindeki Hard Rock Stadyumu'nda yapılacak. Kanal ise henüz bilinmiyor. Dev karşılaşma öncesi Avni Yıldırım, Miami'de düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Yıldırım, ''Boks, benim ülkemde çok önemli bir yere sahip. Ülkem benim arkamda, bunu her zaman hissediyorum. Her şey çok güzel olacak.'' dedi.

Avni Yıldırım Kimdir ve Nerelidir?

Avni Yıldırım, 5 Ağustos 1991 tarihinde Sivas'ta dünyaya geldi. Hafif ağır siklet klasmanında yer alan Avni Yıldırım, şu ana kadar çıktığı 23 mücadeleden sadece ikisini mağlup olarak tamamlamıştır.

Avni Yıldırım'ın mağlup olduğu isimler İngiliz Chris Eubank Jr. ve Amerikalı Anthony Dirrell olmuştur. 178 kanat açıklığına sahip olan Avni Yıldırım'ın boyu ise 1.82'dir. Aynı zamanda ünlü boksör Avni Yıldırım, MR. Robot lakabıyla tanınmaktadır.

Popüler İçerikler

Sefo Kadınlara Kaptırdık Demişti, Bartu Konsere Çıkmıştı: Alişan'ın Etek Gündemi Yorumları Tartışma Yarattı
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!