Ünlü Besteciye Cinsel İstismar Suçlaması: Bu Defa Aldığı Ödüller ile Konuşulmuyor!

İsmini aldığı ve aday olduğu ödüllerden duymaya alıştığımız müzisyen ve besteci Danny Elfman istismar iddiaları ile gündemde.

1953 doğumlu 70 yaşındaki ünlü müzisyen Elfman, 4 defa Oscar'a ve 14 defa Grammy' aday gösterildi. Elfman, Tim Burton için yaptığı filmler ile öne çıkıyor ve Beterböcek, Batman, Terminatör ve Siyah Giyinen Adamlar gibi birçok ünlü filmin müziğini de yapmış.

Ünlü müzisyen, bu ay sonunda Cadılar Bayramı'ndan önce üç gece boyunca Los Angeles'ta bulunan Hollywood Bowl'da gerçekleştirilecek "Noel Gecesi Kabusu" filminin 30. yıl dönümü konserinde onurlandırılacak.

Adını yaptığı işler ve aday olduğu ödüller ile duyduğumuz ünlü müzisyen Danny Elfman bu defa bir suçlama ile gündemde.

Danny Elfman istismar suçlaması ile ilk 2017'de karşılaşmıştı. Nomi Abadi isimli kadını istismar ettiği iddiasıyla 2018'de dava açılmıştı. 2018'de açılan dava anlaşmalarındaki bir gizlilik maddesi nedeniyle beş yıl boyunca medyadan uzak kalmıştı.

İkinci bir istismar iddiası ise Elfman'ın daha önce farklı bir davada benzer davranışlarla suçlanmasından ve yasal çözüm olarak 830 bin dolar tazminat ödemeyi kabul etmesinden üç ay sonra geldi. Elfman'ın sözcüsü ise konuyla ilgili "Bay Elfman’a yönelik suistimal iddiaları asılsız ve saçma. Hukuk ekibi tüm seçenekleri değerlendiriyor." açıklamasını yaptı.

İstismara uğradığını söyleyen Jane Doe XX, 1997 yılında Elfman ile tanıştığında New York Film Akademisi'nde müzikle ilgilenen 21 yaşında bir öğrenciydi.

İstismara uğradığını söyleyen Jane Doe, Elfman'ı sektördeki gücünden yararlanarak ondan defalarca önünde soyunmasını istediğini ve uyurken yanında mastürbasyon yapmasıyla suçladı

Jane Doe, istekleri kabul ettiğini çünkü onu değerli bir akıl hocası olarak gördüğünü de söyledi.

Oscar Ödülleri'nde ''En İyi Film Müziği'' Ödülünü Almış 18 Unutulmaz Beste

Bu başlıklara da bakabilirsiniz...

Neredeyse Filmi Kadar Güzel Olan Gelmiş Geçmiş En İyi 33 Soundtrack Albüm
Duyduğunuz Andan İtibaren Hangi Filme Ait Olduğunu Anladığınız 18 Unutulmaz Film Müziği

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!