Ünlü Astrolog Uyardı, Şimdi de Merkür ile Plüton Karesi Başımıza İş Açacak "Hırsızlara Dikkat!"

Ekim ayında gökyüzünün güçlü kozmik enerjileri hayatımızı yönetiyor! Dahası bir hayli hareketli geçen ayın, 10. gününden itibaren bir de Merkür ile Plüton kare açı oluşturuyor! Ünlü astrolog Dinçer Güner ise önümüzdeki dört gün için hepimizi uyarıyor: 'Hırsızlara dikkat!' 

İşte detaylar... 

Kaynak

Dün başlayan ve 4 Şubat'a kadar sürecek olan Jüpiter retrosuna bir de Merkür ile Plüton karesi eklendi!

Bu retro her zamankinden farklı, hayatımıza olumlu etki edecek İkizler burcunda Jüpiter retrosu, hangi alanda ilerlemek istiyorsak; o alanda şansın habercisi. Hayatımıza ruhsal anlamda büyüme ve ilerleme getiren bu retro, ruhsal gelişimin de öncüsü. İkizler'in meraklı ve hızlı doğasına uygun bir şekilde devam edecek retro; cömertliği ile tanınan Jüpiter sayesinde hayatımıza güzellikler getirecek. 

Tabii bu arada meydana gelen astrolojik olaylar dengeyi bozabilir. Merkür ile Plüton karesi de onlardan biri!

Peki, Merkür ile Plüton karesinde neler olacak?

Ünlü astrolog Dinçer Güner, neler olacağını tek tek anlattı ve hepimizi uyardı: 'Hırsızlara dikkat'

Bu dönemde fikirlerinizi ve güçlü projelerinizi kiminle paylaştığınıza dikkat edin. Bilgi hırsızları etrafınızda olabilir. Öte yandan internet alışverişleri sırasında da güvenlik her zamankinden daha fazla önceliğiniz olsun.

İçinizde kalmasın: Düşüncelerinizi ifade etmek her zamankinden çok daha önemli bir ihtiyaç haline gelebilir!

Konuşma dilinde ya da yazılı iletişimde, gizli konular açığa çıkabilir. Derin konular ile birlikte bastırılmış duygular da bir anda ortaya çıkabilir. Aşırı yoğun ve keskin bir şekilde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz.

Güç savaşları başlıyor!

İkili iletişimde güç mücadeleleri ve manipülasyon riski artıyor! Ünlü astrolog, 'kelimeler bir silaha dönüşebilir.' diyor. Bugünlerde tartışmalara dikkat, işler kontrolden çıkabilir.

Paranoya ve takıntılar ortaya çıkabilir!

Yoğun merak, araştırma dürtüsü ve gizli olanı ortaya çıkarma isteği, yüzeydeki bilgiyle yetinmemenize neden olabilir. Haliyle paranoya ve takındılar su yüzüne çıkabilir. Kendinizin dışında başkalarını da kontrol etme arzusu artabilir! Baskıcı bir tutumla yapacaklarınızı ise ancak siz bilebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Ekim Ayı Bereket Günleri Belli Oldu! Niyet Edin, Bereket Mayalama Ritüeliyle Hayalleriniz Gerçek Olsun!
Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Ekim Perşembe Günün Nasıl Geçecek?
Tarot Falına Göre 10 Ekim Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Popüler İçerikler

Gelinim Mutfakta'nın Popüler Kaynanası Beyhan Hanım'ın Kaşlarının Bi' Garip Değişimi
Cinayet Planını Defterine Çizmişti: İki Kadını Öldüren Semih Çelik’in Çizimi Kocaeli'de Görüldü
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
YORUMLAR
10.10.2024

Adam ülkede ki vakalara ve insanların haline bakıp oluruna uyduruyor. Neden sonuç ilişkisini öğrenmişler. Her zaman bolca felaket senaryolarından bahsedince aradan bir kaçı tutuyor tabii ki. Yerleşik hayata gecen insanların rutinlerini yıllık ve aylık döngülere, yıldızların hareketlerine göre planlaması başka bir şeydi bugün ise karmaşık ilişkileri ve karakteri modellemek, kehanetlerde bulunmak, bilimin yerine konuşmak soytarılıktan dolandırıcılıktan başka bir şey değil. İnsanlığın hemen her döneminde sayısız şarlatanlar çıkıp bunlardan ekmek yemiş. Hatta koca bir sektör oluşturup köşeyi döne döne bir hal olmuşlar. Neticede insan anlamadığına saygı duymaya meyilli, işe yarar bir güya gizem bulup yeterince iyi bir ürün haline getirirseniz voleyi vurabiliyorsunuz. Forer etkisi.

10.10.2024

hee, neptün plüton. iki gram bilimsel bilgi almayın beyninize e mi? acır çünkü beyniniz. (hayır milyar yaşında gezegenleri karıştırmayın bari mallığınıza)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ