Ünlü Astrolog Aygül Aydın'dan Cumhurbaşkanı'na Uyarı: "Reis Allah Rızası İçin Astrolog ile Çalış"

Astrolojik olayların en meşhuru, en dert tasa getireni Merkür Retrosu, 6 Ağustos'ta başlayacak. Ağustos ayında iki ayrı burçta Merkür Retrosu meydana gelecek. 

Ünlü astrolog Aygül Aydın da bu retroya dikkat çekerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uyardı.

Astrolojiye karşı ilgili olun veya olmayın, Merkür Retrosu'nu duymuşsunuzdur.

Merkür'ün esasen yavaşlama hareketinden meydana gelen bu astrolojik olay, halk arasında retro olarak isimlendiriliyor. Merkür retrosu sırasında, iletişim, teknoloji, haber gibi gündelik hayatımızı ilgilendiren birçok konuyla ilgili bazı olumsuz durumlar meydana gelebiliyor.

Bazı aksaklıkların, yavaşlıkların meydana gelebildiği Merkür Retrosu, yılda ortalama 4 kez yaşanıyor. Önümüzdeki retro ise 6 Ağustos'da başlıyor!

Ağustos ayında iki farklı burçta gerçekleşecek olan Merkür Retrosu, 6 - 14 Ağustos başak burcunda, 15-28 Ağustos arasında ise aslan burcunda yaşanacak.

Bu tarihlerde alınacak kararların olumsuz taraflarına ise dikkatli olmak gerektiği söyleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İsrail'e karşı "Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık" açıklamasında bulundu.

Ünlü astrolog Aygül Aydın ise Cumhurbaşkanı'nı bu sözlerinin ardından retroya karşı uyardı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aydın, 'Reis Allah rızası için astrolog ile çalış. Bu güçlü Merkür retrosunda napıyosun? Bak bu retro diğerlerine benzemez.' ifadelerini kullandı.

👇🏻

twitter.com

İlginizi Çekebilir

Gökyüzü Zebellah Gibi Tepemize Çökecek! Ağustos Ayında Burçları Neler Bekliyor?
Ağustos Ayında Meydana Gelecek Astrolojik Olaylar ve Burçlara Özel Kehanetler!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
31.07.2024

YAV SANKİ İSRAİL'E SAVAŞ AÇACAK. DAHA EMEKLİNİN KARNINI DOYURAMIYOR HANGİ PARAYLA SAVAŞACAKMIŞ. BOŞ BOŞ KONUŞUYOR HERKES AYRICA NE ASTROLOĞU BENCE PSİKOLOGLARLA GÖRÜŞMELİ BİR SÜRE ASIL SORUNU BUNU YAPMIYOR OLMASI.

31.07.2024

bizde tiye alınıyor çünkü gerçek anlamda bilgisiz bir çok astrolog ama Rusya'da veya başka ülkelerde bu tür şeyler üniversitelerde bile okutuluyor devlet adamları da sıkça kullanıyor.ben Ukrayna'da yatak döşek hasta olduğum bir gün hastaneye gittiğimde doğru dürüst sağlıkçı görmemiştim ama arkadaşımın savcı annesi ( eğitimli biri oldugunu ima etmek istedim) beni bir gün dnipro da bı şifacı ya götürmüştü.kapisinda Rus plakalı diplomatın arabası vardı.yuksek ateş halsizlik ve kollarımdan tutarak soktukları bu yerden bir saat içinde sapasağlam ciktigimi görmesem kimse bana böyle şeylere inandiramazdi.ama gerçekten evrende bilmedigimiz cozemedigimiz bir çok enerji var.ve bunu başka ülkelerde kullandıklarını bizzat gördüm

31.07.2024

astrologdan şifacıya bağlamak ne alaka

01.08.2024

Danışman kadrosu istiyor herhalde.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ