Ünlü Astrolog 2024'e Kadar Başı Beladan Çıkmadan Kökü Kazınacak 11 Mesleği Açıkladı

Dilan ve Engin Polat'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonrası güzellik merkezi sahibi olan birçok fenomen göz hapsine alındı. Ünlü astrolog bu furyanın 2024 yılı ortalarına kadar devam edeceğini belirtti. Sıraladığı meslek ve sektörlerde ise sıkıntılar öngördüğünü açıkladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilan ve Engin Polat'ın kara para akladığı iddialarına yanı aranıyor. Soruşturma kapsamında birçok delil ve ifade kayda geçti.

Dilan Polat'ın gösterişli hayatı ve abartılı sosyal medya paylaşımlarının ardından benzer hayatlar yaşadığını gözümüze sokan bazı fenomenler de mercek altına alındı.

Avukat Feyza Altun'un iddiaları ışığında Tayyar ve Özlem Öz çifti, kamuoyunun peşine düştüğü Şulemsi, Aymira Koçaklı bunlardan yalnızca birkaç tanesi...

Emrullah Erdinç yaptığı paylaşımda "Kendisini Fenomen olarak tanıtan şaşalı hayat yaşayan birçok güzellik merkezi hakkında savcılığa yüzlerce şikayet geliyor. Şikayetler böyle giderse güzellik sektörü önümüzdeki günlerde zorlu bir sürece girebilir" demişti.

👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Sırada kimler ve hangi sektörler var, diye merak ediyorsanız Astrolog Zeynep Turan, 2024 Nisan ayına kadar tehlikede olacak meslekleri açıkladı.

Turan paylaşımında "2024 Nisan ayına kadar gündemden payına düşeni alacaklar" diye belirttiği sektörlerin başına güzellik merkezlerini ve meslek sahiplerine Influencer'ları ekledi.

Turan, sıradaki kişilerin hastane sahipleri, içerik üreticileri, fenomenler, TikTok'ta bağış toplayanlar, spiritüelciler ve bağış toplayan hesaplar olduğunu söyledi.

Ayrıca sağlık sektörünün de tehlike de olduğunu söyledi: "Sosyal medya aktarları, eczane sahipleri ve hastane sahipleri de zorlu süreçteler."

👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi çekebilir:

Ünlü Astrologdan Türkiye'yi Yakından İlgilendiren Büyük Kehanet: "Dünya Ayaklanacak!"
Karma Astroloğun Tüm Burçları Uyardığı Korku Dolu Yeni Ay Kehanetine Kimse Akıl Sır Erdiremedi
Dilan Polat'ın Ardından Gündeme Gelen Tayyar Öz'ün Eşine Bir Ton Altın Sözü Verdiği Video Şüphe Çekti

Popüler İçerikler

Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
11.11.2023

Astrologları unutmuş

11.11.2023

Bu ülkede Sülün Osman'dan, Jet Fadıl'a, Tosuncuktan Talu'lara bu ülkede dolandırıcılık hep oldu. Astrolog dediğinde sonuçta bir tür nitelikli dolandırıcı. Tükenmez onlar, keriz var yeterince yiyecek.

Sanki onlar bilmiyor bitrceğini. Vuran vurdu zaten

11.11.2023

Vay canına büyük bir öngörü. Hayrete düştüm şu an. Nasıl tahmin ettin bunları?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ