Ünlü Aktör Brad Pitt Özel Hayatına Dair Yaptığı Açıklamalar ve Egzotik Fotoğraf Çekimi ile Kalpleri Eritti!

Gönüllerimizde taht kurmayı başaran ünlü aktör, yaptığı son açıklamalar ile çok konuşuldu. Özel hayatından rüyalarına kadar her şeyi paylaşan Brad Pitt, adeta hayranlarını kendisinin çok farklı bir yüzü ile tanıştırdı! Detaylar aşağıda. 👇

'GQ' dergisinin en son sayısına konuk olan Brad Pitt, hem çok özel açıklamaları hem de enfes fotoğrafları ile bizleri mest etti desek yanlış olmaz!

22 yaşında Missouri'den Kaliforniya'ya taşınarak bir dünya starı haline gelen ünlü aktör, kendisine yöneltilen tüm soruları içtenlikle cevapladı. 

İşe ilk olarak rüyalarını hatırlamaya çalışarak başlayan Pitt, buna yardımcı olması adına yatağının yanındaki sehpada bir kalem ve kağıt tutuyormuş. Her sabah uyandığında aklında kalanları hemen kağıda yazıyormuş.

"Kontrol bende değilken orada neler olduğunu çok merak ediyorum." diyen Pitt, neredeyse 4 - 5 yıl boyunca hep bıçaklandığı rüyalar görüyormuş.

'Tam tamına dört veya beş yıl boyunca en çok gördüğüm rüyalar hep saldırıya uğramam ve bıçaklanmam hakkındaydı. Her zaman gece vakti, karanlık olurdu ve ben de bir parkta veya kaldırımda yürüyor olurdum. Tıpkı 'Şeytan' filmindekine benzer bir sokak lambasının altından geçerken birisi adeta boşluktan önüme atlar ve beni kaburgalarımdan bıçaklardı. Ya da takip edildiğimi fark eder ve iki kişi etrafımı sarardı; bana ölümüne zarar vereceklerini anlardım... Hep korku içinde uyanırdım. Neden bana zarar vermek istediklerini anlamazdım. Bu rüyalar bir ya da iki yıl önce rüyada 'Neden?' diye sormam ile son buldu.'

Şu anda 58 yaşında olan Pitt, birlikte 6 çocuğunun olduğu eski eşi Angelina Jolie'den boşanması da yaklaşık 6 yılı buldu.

Son zamanlarda kendisini 30 yıl boyunca izlediğimiz karakterlerden daha farklı rollerde de görüyoruz. Artık daha beklenmedik biçimde şakacı yoldan düzeni bozan karakterlere hayat veriyor. Bizler kendisini her yeni filmde ilk heyecanla izlesek de, Pitt kariyerinin son demlerinde olduğunu söylüyor:

'Kendimi kariyerimin son demlerimde görüyorum... Bu bölüm ne olacak? Ve bunu nasıl tasarlamak istiyorum?'

Pitt her ne kadar kendisini kariyerinin son demlerinde görse de ünlü yönetmen Quentin Tarantino kendisini öve öve bitiremiyor!

En son Tarantino'nun çok ses getiren Bir Zamanlar Hollywood'da yapımında yer alan Pitt, Tarantino ile tekrar çalışma şansını yakalamıştı. Quentin Tarantino, Brad Pitt'in oyunculuk kariyerinin sonlanmasının, sinema endüstrisinin en büyük film yıldızlarından birini kaybetmesi demek olduğunu söyledi:

'Brad Pitt, farklı bir insan türü. Dürüst olmak gerekirse, bunun tam olarak ne olduğunu tarif edebileceğinizi sanmıyorum çünkü bu, yıldız parıltısını tarif etmeye benziyor. 'Soysuzlar Çetesi'ni çekerken fark ettim; Brad çekimdeyken, kameranın vizöründen bakıyormuş gibi hissetmedim. Kendimi film izliyormuş gibi hissettim. Çerçevenin dört duvarındaki varlığı bile bu izlenimi yarattı.'

Pitt, 5 Ağustos'ta vizyona girecek olan 'Suikast Treni' filminin çekimlerini pandeminin tam ortasındayken gerçekleştirdiğini anlattı.

Pitt'in rol arkadaşı Brian Tyree Henry, Pitt ile çekim yapmanın çok eğlenceli olduğundan bahsetti: 'Çoğunlukla hatırladığım şey kahkahalar. Brad'in kahkahası bulaşıcı. Sete öyle bir kolaylık getiriyor ki sanki hiç çalışmıyormuşsunuz gibi.'

Sanatına bağlılığını ifade eden Pitt, eğer sanatını gerçekleştiremezse bir şekilde öleceğini söylüyor.

'Ben sanat yoluyla konuşan varlıklardan biriyim. Sadece her zaman bir şeyler yapmak istiyorum. Yapmazsam, bir şekilde ölüyorum.'

Pitt'in bir diğer çarpıcı itirafı ise kendi şatosunun bahçesinde çıktığı define avı oldu! Birisi kendisine Fransa'daki Miraval Şatosu'nda hazine olduğunu söylemiş.

Bunun üzerine gerekli radar ekipmanlarını satın alarak define avına girişen Pitt, bir yıl boyunca hazine arayarak bunu resmen bir takıntı haline getirdiğini söylüyor. Pitt bunun sebebinin küçükken büyüdüğü bölgede 'altın bulma' hikayeleri duyması ile ilgili olabileceğini söylüyor. 

Kendisini bu hayali hazine hayaline kaptıran kişinin niyeti ise sadece sahip olduğu şirketten radar satın aldırmakmış, fakat kendisi bunun çok geç farkına vardığını söylüyor: 'Oldukça aptal hissettim ama yine de itiraf edeyim hazine aramak çok heyecan vericiydi.'

Bu çok özel açıklamalarının yanı sıra, dergi kapağında yer alan fotoğrafı da çok konuşuldu.

Sizin fotoğraf ve röportaja dair düşünceleriniz neler? Yorumlara buyurun!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Özel Hayatlarında Yaşadıkları Olaylarla Gündem Olup Müzik Kariyerini Tehlikeye Atan Şarkıcılar
Toz Pembe Sandığımız Şöhret Dünyasının Perde Arkasında Yaşananlardan Dert Yanan 10 Ünlü İsim
Ortalık Karıştı! Elon Musk'ın Oğlu Xavier Babasından Kopmak İçin Adını ve Cinsiyetini Değiştireceğini Duyurdu

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
23.06.2022

60 yaşında hala dünyanın en yakışıklı adamısın ama gerçekten kalpten bir sevenin yok. boşuna kısmet demiyolar bu işlere. film işini de bırakamazsın. en ton ton halini bile izliycez, yok öyle kaçmak.

23.06.2022

Bir babama bakıyorum bir de Brad’e

24.06.2022

yap brad tarzı babana :D

23.06.2022

Brad Pitt in yerinde olmak nasıl olurdu?

TÜM YORUMLARI OKU (5)