Üniversitenin İlk Gününde Kendilerini Dumura Uğratan Şeyleri Paylaşarak Güldüren Takipçilerimiz

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.09.2020

İlk gün ilk derste başörtülü bir kız aşağılanarak, hakaret edilerek sınıftan çıkarılmıştı. Sonra onu sınıftan çıkaran profesör tacizden dolayı görevden alındı, o aşağılanan kız o üniversiteye öğretim görevlisi oldu.

Pasif Kullanıcı
02.09.2020

o degilde hazırlıkta ileri ingilizce fln göreceğimi Amerikalılar gibi konusacagimi sanırken daha ilk gunden one two three.. my name is.. görmemiz. tüm donem öyle gecmisti.

Pasif Kullanıcı
04.09.2020

yaw insan bi tespit sınavı yapar öyle sınıflara yerleştirir. adam ileri seviyede ama baslangic seviyesinde olanlarla ayni sınıfta. ben o yıl sayıları renkleri bilmeyen lise mezunları gordum. kesinlikle iyi bir üniversite tercihi şart. yoksa mezun olursun gram ingilizce bilmezsin

02.09.2020

uludağ unv ekonometri kazandım. ilk ders matematikti. biraz erken gittim. kimseyi tanımıyorum hani belki dersi beklerken filan tanışıtım diye. millet gelmeye başladı gelen herkes birbiri ile selamlaşıyor öpüşüyor hal hatır sormalar fln. ulan hangi ara tanıştınız da kaynaştınız. hayır birde sınıfın yüzde 90'ını fln şehir dışındanmış benim gibi. bayağı şaşırmıştım. sonra öğrendim sınıfın çoğu aynı yurtta kalıyormuş. öyle tanışmışlar.

02.09.2020

Aynı şoku ben de yaşamıştım. Bizimkiler de üniyi kazanır kazanmaz instadan tanışıp wp grubu kurmuş

TÜM YORUMLARI OKU (13)