Üniversiteli Kurye Ata Emre'yi Öldüren Katilin İfadesi Ortaya Çıktı: “Beni Tersledi, Bıçakladım”

Balıkesir’de, zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayıp öldüren E.Ö.'nün (17) ifadesi ortaya çıktı. E.Ö.'nün, 'Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez'i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım' dediği öğrenildi.  Akman'ın, E.Ö.'nün bahsettiği Dönmez'e değil, başka bir daireye sipariş getirdiği ortaya çıktı.

Olay, 11 Mayıs'ta Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta meydana geldi. Zincir restoranda kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman, motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö. tarafından önü kesildi. E.Ö., Akman'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Akman, kanlar içinde kalırken, E.Ö. kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde Akman'ın öldüğü belirlendi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Akman'ın cenazesi, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Görüntülerden kimliği tespit edilen E.Ö., ailesiyle yaşadığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı. E.Ö. ve saklanmasına yardımcı olduğu ileri sürülen babası O.Ö. gözaltına alındı. 'Kasten yaralama' ve 'Tehdit'ten 6 ayrı suç kaydı bulunan E.Ö. ve babası, polisteki işlemlerinin ardından aynı gün adliyeye sevk edildi. E.Ö. çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, babası serbest bırakıldı.

Bu arada olay, yakındaki bir okulun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Akman'ın vücuduna aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle motosikletinin üzerine düştüğü görüldü.

Tutuklanan E.Ö.'nün ifadesinde, "Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez'i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım" dediği öğrenildi.

E.Ö.'nün iddiasına karşın, Ata Emre Akman'ın aynı binaya ancak başka bir daireye sipariş getirdiği, E.Ö. veya yakınlarıyla tanışıklığının olmadığı ortaya çıktı.

E.Ö.'nün babası O.Ö.'nün ise ifadesinde, "Sarhoştum. O gün uyuyakaldım. Olayla ilgim yok" dediği öğrenildi.

Uyuşturucudan Gözaltına Alınmıştı: Şarkıcı Kalben’e, Gizlice Videosunu Çekip Para Karşılığı Şantaj Yapmışlar

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
17.05.2024

Pırlanta gibi gençleri yok ettiler. Ve daha nicesi elini kolunu sallaya sallaya aramızda geziyor..

17.05.2024

Ata'nin annesi mali durumumuz iyi, kendi harcligini çıkarmak icin calisiyordu demis. Ne kadar güzel ve sorumluluk sahibi bir duruş bu. Ben de okuldayken yazları hep calistim. Evladım olsa onun da boyle olmasını isterdim. Ama artık istemiyorum. Calismak isterse de kesinlikle kuryelik yapmasına izin vermem. Inanilmaz tehlikeli bir is. Hem her gün trafikte kaza yapıyorlar hem de kapisini caldiklari insanların psikopat olma ihtimali var. Allah mecburiyetten bu isi yapmak zorunda kalan herkesi korusun insallah.

6 tane suç kaydı olan pisliği serbest bırakan adalet sisteminin suçu yok mu? bu sisteme onay veren halkın suçu yok mu? bu ceza kanununu onaylayanların suçu yok mu? cezaevinde herkese kral gibi bakıyorlar, sen bi at adamı içeri ilk suçunda, sonra eşek gibi karın tokluğuna çalıştır ülke onun enerjisinden bi faydalansın, götünden kan alınsın ve suç işlememeye yemin etsin ondan sonra salarsın. baktın düzelecek gibi değil daha da tutarsın! TC vatandaşı olmak hadi yurtdışında aşağılanan bişey de sen kendi vatandaşını kendi kimliğinden utanır hale getiremezsin ya

17.05.2024

Devlet, infaz kurumlarına bütçe ayırmak istemiyor. Suçluyla uğraşmak ona bakmak istemiyor. O yüzden ne yaparlarsa yapsınlar, yargı salıyor. Ancak 100 ve üstü suç kaydı olup 10 kişi filan öldürmüş ise, işte onuncu da fln pes edip içeri atıyorlar maalesef..

TÜM YORUMLARI OKU (41)