Üniversiteler Arası League of Legends Turnuvasında Yarı Finaller Başlıyor!

Finale çıkmayı başaran 2 takımın ülkemizi Avrupa'da, University Esports Masters turnuvasında temsil edeceği University Esports Turkey'de yarı final aşamasına geldik. Üniversite takımları hem vizeler ve finaller ile boğuşurken hem de üniversitelerini, ülkelerini temsil etmek için League of Legends oyununda birbirleri ile mücadeleye tutuştu.

Son şampiyon BAU Raiders, Boun Revengers ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz sene UET Türkiye Şampiyonasını kazanıp ardından UEM'de de ülkemizi yarı finale kadar başarıyla temsil eden BAU Raiders yapılan UET sıralama turnuvasını da kazanmayı başararak direkt çeyrek finallerden başlamayı garantiledi. Çeyrek final karşılaşmalarında yine geçtiğimiz yıl ülkemizi UEM'de temsil eden YTU DOGDOK ile karşılaşan BAU Raiders rakibini 2-0 ile geçmeyi başardı. Rakibi BOUN Revengers ise sıralama turnuvasını 4. sırada tamamlayarak direkt çeyrek finallerden başlamaya hak kazandı. Çeyrek finalde rakibi METU Balloon Team'i 2-1 yenmeyi başardı ve adını yarı finale yazdırdı.

Uludağ E sports yarı finalde rakibini bekliyor.

Yenilmezler takımının yaptığı kural hatası nedeniyle diskalifiye edilmesinin ardından tekrardan oynanan maçlar sonucunda çeyrek finallerde playing league for fun takımı, mobeseleriyitanır takımının rakibi oldu. Çeyrek finallerde oynanacak playing league for fun vs mobeseleriyitanır mücadelesinin kazananı yarı finalde Uludağ E sports'un rakibi olacak. Uludağ Esports ise çeyrek finalde Rise of Marmara takımını yenmeyi başardı ve adını yarı finale yazdıran takım olarak rakibini beklemeye başladı.

İlginizi çekebilir

2021'de Hayatta Kalabilenler El Kaldırsın! Yılın En Sevilen 10 Hayatta Kalma Oyunu
Uncharted Filminden Yeni Poster Geldi: Nathan Drake Hayat Buluyor!

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık