Üniversite Öğrencisi Yunus Gezer Sosyal Medya Hesabında Paylaştığı Mektubun Ardından Kendini Astı

25 yaşındaki üniversite öğrencisi Yunus Gezer, sosyal medyada paylaştığı mektubun ardından yaşamına son verdi. Gencin mektubunda yazdıkları ise gündem oldu.

İzmir’de yaşayan ve aslen Aydın’ın Efeler ilçesinden olan 25 yaşındaki öğrenci Yunus Gezer, sosyal medya hesabından paylaştığı intihar mektubunun ardından hayatına son verdi.

Mektubu gören Gezer’in yakınları hemen polise haber verdi. Gezer’in evine giden polis ve sağlık ekipleri, gencin cansız bedeniyle karşılaştı.

Twitter hesabında paylaştığı mektupta "Sevgiden başka bir şey istemedim" diyen Gezer şu ifadelere yer verdi.

"Bu bir intihar mektubudur. Öncellikle sorumlusu asla bir kişi değildir. Herkestir. Bunun böyle olmasını istemezdim. Çok denedim gerçekten çok denedim ama yıllardır başaramadım Kimse beni sevmedi. Sevgiden başka bir şey istemedim. Herkes bir avuç sevgiyi esirgedi benden."

"Sakın bunun bir anda alınmış bir karar olduğunu düşünmeyin. Hayattaki son ümidim 3 Ocak Pazartesi tükendi. Ümidimi çalanları bir avuç sevgiyi benden esirgeyenleri asla affetmeyeceğim. Tekrar belirtmek istiyorum. Herhangi bir uyuşturucu veya alkol etkisinde değilim. Tamamen hür irademle aldım bu kararı. Arkamdan sakın zaten psikolojisi bozuktu demeyin, gayet yerinde. Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Kimse de bana etmesin. Umarım ölümüm hayatımdan daha değerli olur.”

Yunus Gezer'in ulaştığımız arkadaşları kendisinin normalde çok şakacı biri olduğunu ve anlam veremediklerini belirtti.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
04.01.2022

Çiçek gibi insanların kalbini kıranların bahçeleri bahar görmesin. Ne denir ki

05.01.2022

kötü olmuş.

04.01.2022

Mektubu okuyup içinde kendine ait cümleler çıkarmayacak çok az insan vardır. İsimlerini hiç unutmuyorum matematik öğretmeni İnan Avşar eğitim sistemini eleştirip insan insana güvenmedikten sonra bu dünyada yaşamanın ne anlamı var ki deyip intihar etmişti, Furkan Celep, bir araba ve bir ev uğruna yıllarını harcamak zorunda olmaktan değer görmemekten bahsedip intihar etmişti. Bu kardeşimizde sevgisizlikten bahsedip yükünü alıp gitmiş. Öyle çaresizlikten falan değil artık intiharlar, psikolojik çöküntüyü sadece varlık yokluk gelecek görmemekte aramak yetmiyor. Umutsuzluktan yorgun düşmüş geleceğe inancı elinden alınmış hassas duyarlı insanlar sevgisizlikleri güvensizlikleri bencillikleri sineye çekemiyor gencecik bir insan duygusal çöküntüyle mücadele edememiş umutlarının yok olmasıyla yükünü alıp gitmiş. Bu güzelim insanlara bunları hissettiren, hep kötülüğün çakallığın kurnazlığın kazanacağını düşündüren bu düzende genç olmakta yetişkin olmakta zor öyle bir ülke işte burası.

05.01.2022

Sosyal ve psikolojik çöküntüyü çok iyi tarif etmişsiniz. Yazınızı beğenerek yorumlamak istemedim. Maalesef durum bu.

O kadar mutsuz bir ülkede yaşıyoruz ne kendimizi sevebiliyoruz ne başkalarını , umutsuzluğa sarılmış öfke doluyuz

bu ülke nasıl varlığını devam ettiriyor diye düşünüyorum bende birbirimizi kazıklıyoruz kuyusunu kazıyoruz birbirimizden nefret ediyoruz neden ya neden

TÜM YORUMLARI OKU (103)